Volt már olyan kollégátok, akivel egyszerűen nem tudtatok együtt dolgozni, hiába is próbáltatok vele zöld ágra vergődni, mi lett?
Ha új, főleg, ha még kezdő, akkor még lehet, hogy belejön. Valószínűleg őt is frusztrálja, hogy bizonyos dolgok nem úgy mennek, ahogy kellene és szeretné, és az még inkább rontja a teljesítményét. Ha már régebb óta van ott, illetve nem kellenek különleges készségek a munkához vagy ugyanezeket a feladatokat már régóta csinálja, az más helyzet.
Amúgy persze, voltak olyanok, akikkel nem tudtam együtt dolgozni, de nem készségbeli problémák, inkább személyiségproblémák miatt. Volt, akivel mások sem tudtak együtt dolgozni, őt végül kirúgták, de voltak, akikkel csak mi nem értettük meg egymást, akkor én váltottam.
Próbáld a határokat lefektetni, meddig mehet el, és mi az amit már nem léphet meg mert következmenyei lesznek.
És akkor annak legyenek is MINDIG kóvetkezmenyei, ne csak fenyegetesek, ne csak egyszer így egyszer úgy, hanem mindig.
Aztán ha nem kapja össze magát, akkor "mindenki pótolható"
Oh, több ilyen is volt már.
Volt, amit le kellett nyelnem, mert a főnököm volt, és kellett az állás:( - valamennyire meg lehetett szokni, bár persze időnként alaposan kikészített...
Volt, amikor a főnököm tisztában volt vele, hogy nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon, de mivel mindkettőnknek megvoltak a maga erősségei, úgy szervezte, hogy minél kevesebbet kelljen közvetlenül egymással dolgozni - így végülis elvoltunk, míg aztán ő nagy megkönnyebbülésemre elment a cégtől, de nem emiatt.
Egyszer volt, hogy többünk nem bírt meglenni ugyanazzal az emberrel, ott a többiek kérték, hogy együtt szóljunk a főnöknek, szóltunk is, kirúgták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!