Nem tudok emberekkel együtt dolgozni?
Már a 2. munkahelyemen mondtam fel rövid időn belül, mert úgy éreztem, hogy kiutáltak amiatt, mert nem vagyok beszédes.
Volt olyan, hogy arra értem be az irodába, hogy engem szidtak, amiért mindig csendben ülök. Az utóbbi időben, ha hozzám szóltak, azt bunkón/ingerülten tették. A munkámat mindig igyekeztem 100%-osan elvégezni, arra soha nem is volt panasz, az elején még próbálkoztam is bekapcsolódni beszélgetésekbe, de belefáradtam, egyszerűen nem tudom fenntartani ezeket a smalltalkokat és abszolút nem igénylem, hogy megbeszéljem a munkatársaimmal a magánéletem, azt majd megteszem a párommal és a barátaimmal. Ráadásul a feladatomra sem tudok figyelni, ha beszélgetnem kell. Most fogok kezdeni egy új helyen, de már előre félek, mi van, ha ott is utálni fognak, mert nem vagyok óriási csevegő. Persze az elején mindenképp igyekezni fogok, de hogy tarthatnám fent ezt az állapotot, hogy ne fáradjak el benne és ne legyen ennyire megterhelő ez az egész?
Nektek tényleg olyan könnyen megy a munkahelyi beszélgetés?
Én sem vagyok beszédes, de a mostani helyemen már 10+ éve dolgozom. Elvégzem a munkám, még csapatepítőkre se megyek, de nem zargat senki. A jó munkaerő mindig kell.
Nálad lehet valami egyéb is. Mi volt az a beszélgetés, amikor téged beszéltek ki, mert azt hitték, nem hallod? Lehet, hogy csak azt hallottad ki belőle, hogy a csöndességed idegesíti őket, de talán elhangzott más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!