Megváltozott munkaképességű emberekkel nehéz együtt dolgozni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 29. 10:51
1/8 anonim válasza:
Nyilván attól függ, milyen munka és miben változott a munkaképessége. Nekem van nagyothalló (értsd: majdnem siket) kollégám, semmi nehézség nincs ebben. Dolgoztam már kerekesszékessel, ott se volt gond.
Konkretizálhatnád kicsit. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Félek hogy elkapok tőlük valamit. Volt egy munkatarsnom aki nagyothalló lett mikor suketekkel dolgozott.
2020. szept. 29. 12:28
3/8 anonim válasza:
Értem, tehát gagyi trollkodás a kérdés. :)
4/8 anonim válasza:
Dolgoztam köztük.Nagyon nehéz ember a többsege.Sok köztük a kötekedő,flegma,gonosz.Érdekből kedvesek csak a másikkal.Ha nekik nem érdekük,hogy jóban legyenek veled akkor emberszámba sem vesznek.
5/8 anonim válasza:
Azt hiszem megérkeztünk az internet legaljára...
6/8 anonim válasza:
Undorító ez a kérdés, vagyis a kifejtésed. Holnap te is lehetsz beteg, biztos jól fog és, ha leprásként kezelnek.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd magad felhúzni egy ilyen gyenge kamu provokációval. :)
8/8 anonim válasza:
A párom megváltozott munkaképességű nő. Dolgozna ő szívesen, ha a munkaerőpiacon emberszámba vennék, de erről szó sem lehet, azért, mert közel 59 éves és az érrendszeri betegsége miatt nem tud gyalogolni, ill. cipelni. Hiába ért felhasználói szinten a számítógéphez, egyszerűen nem talál évek óta munkát. A harmadik legfőbb problémája az a munkáltatóknak, hogy nem beszél idegen nyelvet. Ahol ez indokolt lehetne, mint követelmény, nem is érezheti senki negatívnak a jelenséget, - nyilvánvaló, hogy egy nemzetközi szállítmányozási vállalat diszpécserének (pl.) szükséges ez a kvalitás, - de ott is ilyen követelményrendszert támasztanak a munkáltatók, ahol napi 4-6 órából "10-et" magyarul kommunikálnak egymással a munkavállalók. Egyébként meg azt gondolom úgy általánosságban az egészről, hogy bár a csökkent képesség miatt vannak olyan körülmények, amelyekre figyelni kell, mielőtt alkalmazni akarnak egy ilyen embert, a többségüknek elég lenne ezen felül csak annyi, hogy elmagyarázzák normálisan a követelményrendszert és hagyni önállóan dolgozni őket. Erőszakos, akaratos, állandóan elégedetlenkedő embert meg bármelyik körben lehet találni, - nem feltétlenül kell ehhez csökkent munkaképességűnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!