Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Home office vs bejárás megítél...

Home office vs bejárás megítélése az embereknek, más véleménnyel vagyunk ebben párunkkal. Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés
Párom 8 éve dolgozik irodában, azonban a nettója hétszámjegyű összeg, így ezzel azt mondtam neki, messze kompenzálva van azzal, hogy be kell járnia (2x15 percet). Ő azt véli, a pénz megközelítőleg sem ennyire fontos tényező, húszon és harminc X éves emberek inkább választanák a hybrid/home office munkát fele, vagy akár kevesebb fizetésért is, minthogy bejárjanak irodába. Én azon az állásponton vagyok, hogy egy huszonéves inkább bejár az irodába kétszer annyi pénzért, mint dolgozik otthon feleannyiért. Ti mit gondoltok?
szept. 9. 20:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
80%

Eleinte még minden home officeban dolgozót betanított kattintgatónak neveztél, ne háborodj fel, hogy páran elmagyaráztuk, hogy vannak ám az irodai gép előtt ülős kategóriában kicsit komolyabb szakmák is...

Mellesleg a sima ügyfélszolgálatosok kb csak a covid alatt lehettek home officeban a legtöbb cégnél.

De még mindig fennáll a lehetőség, hogy te is ilyen helyen dolgozz, hoszen úgysem kell hozzá tudni semmit szerinted. Ne irigykedj, válts.

szept. 11. 11:01
 32/32 anonim ***** válasza:
Az adott ember élethelyzetétől és személyiségétől függ. Van, akinek mondjuk gyerekfelügyelet miatt fontos a home office, van, aki szimplán antiszociális vagy szociális fóbiás. Megmondom őszintén, nekem fontos, hogy legyem home office lehetőség legalább kivételes alkalmakkor (pl. jön a vízóraleolvasó vagy a szerelő), és azért hajlandó lennék kevesebb fizetést is bevállalni (hogy mennyivel, nyilván attól függ, milyen összegekről beszélünk, mert van az a fizetés, ami bőven hozza a számomra kellemes életszínvonalat és még spórolni is tudok mellette).
szept. 11. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!