Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Home office vs bejárás megítél...

Home office vs bejárás megítélése az embereknek, más véleménnyel vagyunk ebben párunkkal. Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés
Párom 8 éve dolgozik irodában, azonban a nettója hétszámjegyű összeg, így ezzel azt mondtam neki, messze kompenzálva van azzal, hogy be kell járnia (2x15 percet). Ő azt véli, a pénz megközelítőleg sem ennyire fontos tényező, húszon és harminc X éves emberek inkább választanák a hybrid/home office munkát fele, vagy akár kevesebb fizetésért is, minthogy bejárjanak irodába. Én azon az állásponton vagyok, hogy egy huszonéves inkább bejár az irodába kétszer annyi pénzért, mint dolgozik otthon feleannyiért. Ti mit gondoltok?
szept. 9. 20:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
58%
#20 Valamiért még sem te ülsz ott a 8 általánossal.
szept. 10. 17:47
 22/32 anonim ***** válasza:
Mondjuk amiket korábban felsoroltunk példának (IT-s, marketinges, könyvelő), azok pont nem azok, akikről te is beszélsz. Irodai munka nem csak az adatrögzítő meg az ügyfélszolgálatos lehet. Mellesleg a banki ügyfeles pont nem nagyon tud home officeban dolgozni.
szept. 10. 18:48
 23/32 anonim ***** válasza:
Szerintem aki a kattintgatós embereket szidja valami boomer csoves alkesz komuves aki szart se ért a modern világhoz és azt hiszi az egér kattintgatása az egész munka
szept. 10. 19:44
 24/32 anonim ***** válasza:

Nem utolsó, pont ez az, hogy pontosan tudom hogy mit csinálnak.

Semmit.

szept. 11. 08:12
 25/32 anonim ***** válasza:
Picit szűken látod a világot, de sebaj, jó az neked.
szept. 11. 08:37
 26/32 anonim ***** válasza:

IT-s, marketinges, könyvelő"

Ezek tényleg csinálnak valamit.

A betanított kattintgatók kb csak gépkezelők. Ahhoz bőven elég egy érettségi.

Mégis akkor arcuk van mint egy atomfizikusnak.

Nehéz felfogni?

szept. 11. 09:52
 27/32 anonim ***** válasza:

De milyen betanított kattintgatókról beszélsz?

szept. 11. 10:09
 28/32 anonim ***** válasza:
26: akkor azért lassan megvilágosodik előtted, hogy a gép előtt ülők sem mind ugyanazt csinálják. Haladunk...
szept. 11. 10:16
 29/32 anonim ***** válasza:

Már leírtam!

De akkor írok egy konkrét példát: digi ügyfélszolgálatos álláshirdetés: min. elvárás: érettségi.

És mindegyik azt hiszi hogy valami nagyon komoly irodai munkát végez. Pedig csak egy betanított segédmunkás. És még suttyókis, meg okoskodnak, mintha tudnának valamit...

szept. 11. 10:27
 30/32 anonim ***** válasza:

De ez honnan jött? Mi köze a kérdéshez? Miért releváns?

szept. 11. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!