Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Home office vs bejárás megítél...

Home office vs bejárás megítélése az embereknek, más véleménnyel vagyunk ebben párunkkal. Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés
Párom 8 éve dolgozik irodában, azonban a nettója hétszámjegyű összeg, így ezzel azt mondtam neki, messze kompenzálva van azzal, hogy be kell járnia (2x15 percet). Ő azt véli, a pénz megközelítőleg sem ennyire fontos tényező, húszon és harminc X éves emberek inkább választanák a hybrid/home office munkát fele, vagy akár kevesebb fizetésért is, minthogy bejárjanak irodába. Én azon az állásponton vagyok, hogy egy huszonéves inkább bejár az irodába kétszer annyi pénzért, mint dolgozik otthon feleannyiért. Ti mit gondoltok?
szept. 9. 20:23
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem meg nem releváns.

A piac nem úgy néz ki, hogy vannak jól fizető bejárós meg rosszul fizető home office melók. Van ilyen is, olyan is. Én pl főleg home office-ozok, mégis jól keresek, máshol se kapnék többet.

szept. 9. 20:36
 2/32 anonim ***** válasza:
Én home officeban vagyok 11 éve és nagyon szeretem, önként legfeljebb heti 1 napot mentem be irodába ez idő alatt. De ha most azt mondaná a főnököm, hogy ha bejárok, akkor jövő hónaptól kétszer ennyit keresek, azért én bejárnék. Mondjuk elég messze vagyok, de ha én is 15 percre dolgoznék, nem lenne kérdés számomra.
szept. 9. 20:39
 3/32 anonim ***** válasza:

"Én azon az állásponton vagyok, hogy egy huszonéves inkább bejár az irodába kétszer annyi pénzért, mint dolgozik otthon feleannyiért"

. A párod nem elég ellenpéldának?

szept. 9. 20:39
 4/32 anonim ***** válasza:

2es: és ha azt mondaná a főnököd, hogy akkor marad ugyanannyi a fizud, ha ezentúl bejársz, és home office esetén 35-50% mínusz a fizuból?

Nem kötekedés, csak puszta kíváncsiság :)

Sokkal többért én is bejárnék. A fenti példám estén lelépnék.

szept. 9. 20:52
 5/32 anonim ***** válasza:
57%
4: akkor felmondanék :) miért maradnék ezen a helyen, ha a feltételek, amikre anno igent mondtam, már nem teljesülnek? Egyébként mivel alapból szeretem a munkahelyemet és a kollégákat is, heti 1-2 nap bejárás beleférne, több nem.
szept. 9. 20:55
 6/32 anonim ***** válasza:
0%
Betanított kattintgatók. Ezért tart itt ez az ország. Azt is el kell tartani aki csak ül a nagy seggén és semmit se csinál.
szept. 10. 07:04
 7/32 anonim ***** válasza:
47%
Nem a legjobb példa a ti esetetek, mert 15 perc az kb semmi, hogy valaki beérjen a munkahelyére. Ha valaki 45-60 percet vagy még többet ingázik, ott már felmerülhet mint tényező, hogy lehet elég a kevesebb pénz, de spórolni lehet az idővel.
szept. 10. 07:39
 8/32 anonim ***** válasza:
68%
6: ha a betanított kattintgatók működtetik az olyan magasan kvalifikáltak munkahelyét is, mint te. Marketing, IT, könyvelés, csak hogy a három legkézenfekvőbbet említsem. Mellesleg az is pl. az IT kattintgatóinak köszönhető, hogy ide tudod írni a bődületes baromságaidat.
szept. 10. 08:21
 9/32 anonim ***** válasza:
75%

"Betanított kattintgatók. Ezért tart itt ez az ország. Azt is el kell tartani aki csak ül a nagy seggén és semmit se csinál"

Akkor te miért nem csinálod ugyanazt? Hiszen akkor elég könnyű, és neked is sikerülne, nagyot kaszálhatnál.

Szóval dobj össze egy weboldalt, seo optimalizáld hogy a brandelt és konverziós kulcsszavakra első legyen és építs egy hírlevél listát több milliós, 35 év feletti ferfiakból, hogy utána majd tudjuk promotálni a termékeinket, amiket majd kitalálsz mik legyenek. A szegmensekre való osztást, árazást, FOMO stratégiát rád bízom, mert neked csak pár kattintás.

Alig várom a kész eredmenyed!

szept. 10. 08:30
 10/32 anonim ***** válasza:
0%
Persze egy sima HRes munkája akiket eddig én láttam tényleg rémegyszerűek, feledni a hirdetest, telefonálni, ezeket automatizálni tudnám simán már AI-val. Csak az a helyzet hogy sok ember még ilyesmire sem képes, pl egy szép dizájn elkeszítésére, helyesírásra.
szept. 10. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!