Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Home office vs bejárás megítél...

Home office vs bejárás megítélése az embereknek, más véleménnyel vagyunk ebben párunkkal. Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés
Párom 8 éve dolgozik irodában, azonban a nettója hétszámjegyű összeg, így ezzel azt mondtam neki, messze kompenzálva van azzal, hogy be kell járnia (2x15 percet). Ő azt véli, a pénz megközelítőleg sem ennyire fontos tényező, húszon és harminc X éves emberek inkább választanák a hybrid/home office munkát fele, vagy akár kevesebb fizetésért is, minthogy bejárjanak irodába. Én azon az állásponton vagyok, hogy egy huszonéves inkább bejár az irodába kétszer annyi pénzért, mint dolgozik otthon feleannyiért. Ti mit gondoltok?
szept. 9. 20:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
62%

Nyilván személy- és körülményfüggő.

Fiatal vagyok, napi 3-4 óra utazás hogy bejárjak munkába, örömmel választanám kevesebb fizuért a home office-t ha lenne ilyen lehetőség.

Ha csak 2x15 percet kéne "utaznom" akkor viszont én is szívesen járnék be több fizuért.

De van aki nem hajlandó bejárni akkor se ha közel van, és van aki nem szereti a h.o.-t.

szept. 10. 09:22
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

ha a betanított kattintgatók működtetik az olyan magasan kvalifikáltak munkahelyét is, mint te. Marketing, IT, könyvelés, csak hogy a három legkézenfekvőbbet említsem. Mellesleg az is pl. az IT kattintgatóinak köszönhető, hogy ide tudod írni a bődületes baromságaidat"

Egyébként ez a weblap egy elavult fos. 2 perc alatt összedobok egy ilyet.

Hidd el, 90%-ban csak betanított kattintgatók. Erre kb egy majmot is be lehetne tanítani. De ők ugye azt hiszik hogy a fene nagy eszük miatt van ennyire kényelmes munkájuk. Dehogyis.

szept. 10. 09:54
 13/32 anonim ***** válasza:
De akkor te gazdag vagy ha 2 perc alatt ossze dobod? Egy ügynökséget vezetsz? Mit dolgozol?
szept. 10. 10:06
 14/32 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, ez a lényeg. Nem kell 0 tudás se hozzá. És a betanított kattintgatók még ennyit se tudnak.

Kb ha windowsban meg tudsz nyitni egy böngészőt meg el tudsz küldeni egy emailt már ugyanazt tudod mint az "irodisták" meg hómoffiszosok 99%-a.

Nem azért kerülnek oda mert tudnak valamit. Inkább csak biodíszlet, dekoráció...

szept. 10. 11:30
 15/32 anonim ***** válasza:
87%

Ugye tudod, hogy se az "irodista", se a "hómoffisz" nem munkakör? :D

szept. 10. 11:41
 16/32 anonim ***** válasza:
74%
14: azért az említett munkák lényegesen többről szólnak annál, hogy küldj el egy emailt meg nyiss meg egy weboldalt. De ha ilyen egyszerű, miért nem kattintgatsz te is home officeban? Ja, hogy neked a belépő végzettséget sem sikerült hozzá megszerezni?
szept. 10. 14:08
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
16# milyen belépő végzettséget? Leírtam hogy semmi se kell hozzá.
szept. 10. 15:09
 18/32 anonim ***** válasza:

Mihez? Melyik irodai / h.o. pozícióhoz pontosan? Az enyémhez diploma elvárás, de van ahol csak x év releváns tapasztalat, szakképzés, vagy egyéb. És igen, van amihez semmi, de nyilván nem általánosan igaz minden irodai melóra.

szept. 10. 15:37
 19/32 anonim ***** válasza:
76%
Spec az enyémhez is kell diploma, meg felsőfokú angol. De a jobb pozikhoz, amikhez ugye a home office is járhat, releváns szakmai tapasztalat és eredmények is kellenek. Na szóval, te hogy állsz ezekkel?
szept. 10. 16:56
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

Igen utolsó és pontosan mit csinálsz?

Én arról beszélek hogy pl bemegyek a bankba, aztán minden ablaknál valami fiatal 20-25 éves csaj nyomkodja a gépet.

Nem kell hozzá diploma, csak betanulja a bankos program működését, meg rákattol a nyomtatásra.

Aztán ha valami nem sikerül, azonnal szólni kell az it-snek aki talán ért is hozzá.

A valódi munkát azt csinálta aki létrehozta az egész bankos programot. Meg az aki üzemelteti meg felügyeli.

Vagy kormányablakban egy ügyintéző mit csinál? Kattintgat rgy programban meg kinyomtat egy papírt.

Nincs már szükség az ilyen kamu irodistákra...

szept. 10. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!