Ha a munkatársadat minden nap beviszed a munkahelyre (Bp-Fót), saját autóval, saját költségen,saját lakóhelyeden félvéve, akkor kéred, hogy valamelyest beszálljon a benzin költségbe vagy sem?
Igen.
És, ha nem tetszik neki, máris mehet busszal másnap.
Na most, ha a kollégámmal épp 1 lépcsőházba élnénk, akkor nem érdekelne, ha beülne mellém, amúgyis megtenném azt az utat, ha ott van ha nincs, a fogyasztáson a +1 fő nem érződik.
Max akkor, ha rendszeresen külön kitérőket akarna tetetni.
X forinttal beszálltam az utiköltségbe, a házamig vagyis legalább azt utcámig vittek.
Utána elkezdtek kirakni a saját házuknál, ami nekem "a világ végén" volt, hogy onnan hazatömegközlekedek majd. Nem szóltam, korrektnek tartottam.
Egyszer kértem, hogy vigyenek haza, mert sok cuccom volt. Mondtam fizetek többet. Elfogadták a plusz pénzt, hazavittek és egész úton azt hallgattam, hogy ez nekik mekkora kitérő.
Utána megbeszéltem velük, hogy valahol félúton tegyenek ki, mert akkor nem megy el meg 1,5 órám a tömegközlekedéssel. Nem kell a házam közelében, csak félúton. Azt is nagy szájhúzással tették meg.
Utána hagyni akartam, de erősködtek tovább, hogy menjek velük.
Szóval azt is érdemes tisztázni, hogy a pénz fejében milyen útvonalon tudod vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!