Szabadság közvetlen kollega felé 1 mondatban nem alap dolog, hogy jelzendő?
egy közvetlen kollegának, akivel 1 közös irodában vagyok, és akivel a munkánk részben egymásra is épül, nem illenék nekem szólnia ha szabadságot vesz ki?
nem beszámolni róla hova megy és miért veszi ki, csak a puszta tényt 1 mondat erejéig közölni? holnap szabin leszek, ennyi? ennyi nem illenék? Még azt se lehet mondani nincs közöm hozzá mert a távolléte érint engem is.
De, Balázskám. Most jobb, hogy ezt megválaszolták?
Jöhetnek lassan a "nincs elég tanár, nem tud elindulni az iskola" kérdések.
hát úgy tűnik valakinek a napi 8 órába nem fér bele az az 1 másodperc míg kimondja az 1 mondatot" holnap nem leszek"
érdekes...
Vajon mivel érdemelted ki, Bazsi, hogy ennyire ne vegyen emberszámba?
Alapítványi suli most hol székel? Még Csepelen a város szélén a vakolatlan épületben, vagy még messzebbre költöztetek?
Minden ember más. Engem nem zavar ha nem szól a kollégám a szabadságáról. Tudok dolgozni nélküle. Én se beszélem meg a munkatárssal hogy mikor megyek szabadságra.
Szerinted illik szólni, szerintem meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!