Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lett kötelező dolog a...

Miért lett kötelező dolog a nyaralás?

Figyelt kérdés

Úgy látom mindenki egész évben azt az egy hetet várja, amikor nyaralni megy.

Ráadásul szegényebb emberek is csak azért elmennek valahova, hogy elmondhassák, voltak nyaralni és legyen miről beszámolni.

Miért lett ez kötelező dolog? És miért szégyen, ha valaki nem jár nyaralni?

2024. jún. 11. 08:31
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
52%

1. nem kötelező

2. viszont baromi jó dolog, még jó, hogy várja mindenki

3. nem a nyaralás hiánya a szégyen, hanem ha nincs rá pénzed

4. ha te utálsz utazni, költsd olyanra a pénzed, amitől te leszel boldog, senki nem fog pisztolyt nyomni a fejedhez

2024. jún. 11. 08:37
 2/35 A kérdező kommentje:

"3. nem a nyaralás hiánya a szégyen, hanem ha nincs rá pénzed"

Szégyen, ha valakinek nincs pénze nyaralni? Az szép!

2024. jún. 11. 08:39
 3/35 anonim ***** válasza:
63%

Én már 5 éve nem voltam nyaralni, pedig az utazást tartom a legjobb dolognak a világon. De hiába, mert kedves kormányunk tönkretette a kisvállalkozókat, köztük engem is. igy nem telik rá. Ez pedig nem az én szégyenem, a gyökér 2-es egy idióta.

Egyébként qrvára nem azért mennék, hogy "elmondhassam". A szűkebb családomon kívül senki sem szokott róla tudni, posztolni sem szoktam ilyesmiről.

Nem kötelező. Ha te nem akarod megismerni a világot, akkor ülj otthon a tévé előtt és igyad a sört.

2024. jún. 11. 08:50
 4/35 A kérdező kommentje:

Miért vagyok gyökér meg idióta?

Pont azért kérdeztem vissza, mert megdöbbentő, hogy valaki szerint szégyen, ha valakinek nincs rá pénze.

Meg ez a megnyilvánulás is, hogy igyam a söröm...

Nő vagyok, nem sörözök, ne haragudj.

2024. jún. 11. 08:56
 5/35 anonim ***** válasza:
65%
Nem te vagy idióta, én csesztem el. Az egyesre írtam.
2024. jún. 11. 09:12
 6/35 anonim ***** válasza:
90%
Rosszul látod. Pont.
2024. jún. 11. 09:12
 7/35 anonim ***** válasza:
25%
Akkor ne sört igyál. Én nem tudom felfogni, hogy nem szeret valaki utazni, nyaralni. Én is ilyenekkel vagyok körülvéve és agyf...szt kapok.
2024. jún. 11. 09:13
 8/35 anonim ***** válasza:
71%

Egy kivétellel igaza van elsőnek, az egy kivételre már beszóltatok.

A fellengzősség valóban gáz, nem azért kell járni.

Ellenben ú.sz. engedd már meg ezt bárkinek és magaddal foglalkozz más helyett!

Jobbat is mondok: én alsó-közép szintemmel is évente négyszer vagy ötször üdülök. Mert nekem ez a szenvedélyem és erre használom fel a kevés pénzemet. Engedd már meg, hogy négyszer-ötször vidáman várjak 2-3 napot. Köszi. :D :D

35/F

2024. jún. 11. 09:14
 9/35 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért kell mindenkinek ennyire felhördülni, hogy "engedd már meg, hogy vidáman nyaraljak" "nem tudom felfogni, hogy nem szeret valaki utazni".

Nem írtam egy szóval se hogy ne szeretnék utazni, vagy hogy nem engedném meg a nagy gyakoris közösségnek, hogy nyaraljon. (Nem is értem ezt a megnyilvánulást...)

Azt sem írtam, hogy nincs rá pénzem, vagy hogy még soha nem nyaraltam volna.

Csupán azt látom a környezetemben, hogy ezt a dolgot mindenki státuszszimbólumként kezeli és vajon ez miért alakult ki.

2024. jún. 11. 09:23
 10/35 anonim ***** válasza:
14%
Tehát kérdező, ha lenne pénzed akkor se mennél nyaralni mert fúj és elvárás? Vagy csak irigy vagy?
2024. jún. 11. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!