Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A z-generációval hogy kell...

A z-generációval hogy kell közölni, hogy hibazott?

Figyelt kérdés
Több ilyen 20-1-2 éves emberrel dolgozok együtt,de ha meg kell nekik mondani, hogy valami nem jó,valamit másképp kell csinálni,beflegmáznak és jön a "én leszarom" mondat. Nem a felettesuk vagyok de az ő munkájuk ha befolyásolja az enyémet is, muszáj szolnom. Ilyen emberekkel hogy kell bánni? Miért ilyen mindent leszaró a z generáció?
2024. aug. 13. 07:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Járasd le őket a faszbukon. Ezek csak abból értenek.
2024. aug. 13. 08:25
 22/27 anonim ***** válasza:
76%
Jelzed a problémát a főnöknek. A továbbiakban te is leszarod. Ha nem lesznek elégedettek a munkáddal miatta, akkor felhozod, hogy te jelezted korábban a problémát. Nem a te dolgod kioktatni/eligazítani a többi dolgozót. Te is csak egy alkalmazott vagy.
2024. aug. 13. 08:33
 23/27 anonim ***** válasza:
29%

Sehogy nem tudod közölni nekik, lesz*rják. A Z generáció rühelli ezt a rendszert és nem szeretnének ebben részt venni. Egyszerűen csak a boomer döntéshozók miatt vannak rákényszerítve, ha nem mennek akkor éhenfagynak. De legbelül már inkább öngyilkosok lennének ettől a lélekölő vegetációtól, amit a 40 órás munkahétnek hívnak.

Figyelj, nem azért vannak ott hogy jól csinálják a munkájukat. A legalapabb dolgokat megcsinálják ami még valamennyire a komfortzónájuk határán van azt csá. Nem fognak csak azért változtatni, mert az a "helyes" vagy "ezt így kell". Őszintén, ki nem sz*rja le hogy mégis hogy kell vagy mi a helyes? Nem akarnak ott lenni és kész, csak muszáj mert hülye univerzum működés és társai. Mondom, a legtöbb Z generációs legbelül már halott és minden nap imádkoznak, hogy vigye el őket a szívroham álmukban, mert a munkás élet nem élet.

2024. aug. 13. 10:50
 24/27 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk is voltak hasonló problémák, mint amit a kérdező leírt.

Úgy tudtuk megoldani, hogy elmentünk a nagyfőnökhöz és elmondtuk neki a bajokat. Az első hetekben nem igazán történt semmi, és egyik napon a nagyfőnök beszélt a Z generációnak azon tagjaival akik, úgy álltak hozzá a munkához, hogy ahhoz más is hozzá férjen. Ez volt a figyelmeztetés. Utána 1 héttel később 3 embert kirúgtak, a maradék Z generáció, azonnal kapcsolt és elkezdtek dolgozni rendesen.

Vannak kivételek a Z generációban akikkel nincsen semmi baj, de többségük tényleg leszarja a munkát.

2024. aug. 13. 11:41
 25/27 anonim ***** válasza:
59%

Nem tom, én 88as vagyok, de szót tudok érteni a 20on évesekkel is. Lehet tényleg olyan a munkahely, hogy sz@r az egész hely, nem is érdekli őket, alig várják, hogy beadhassák a felmondásukat.

Amúgy mi a munka??? Én irodában dolgozom.

2024. aug. 13. 12:54
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem generáció kérdése, a vezetőség részéről rájuk van minden hagyva, semminek nincs következménye. Nálunk is vannak léhűtők minden korosztályból. Munkatársként nem tudsz rá hatni, sőt még fokozza is szemétséget mert látja hogy idegeskedsz miatta. Ha meg jól állon vered akkor te fázol rá, senkit se érdekel hogy előtte mennyi ideget,busszúságot okozott neked. De mint írtam, ez nem genáráció kérdése csak nincs aki helyre tegye ezeket.
2024. aug. 13. 13:59
 27/27 anonim ***** válasza:
36%

- Kobozd el a telefonját vagy változtasd meg a PIN kódot!

- Köttesd ki a netet! :)

2024. aug. 14. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!