Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A z-generációval hogy kell...

A z-generációval hogy kell közölni, hogy hibazott?

Figyelt kérdés
Több ilyen 20-1-2 éves emberrel dolgozok együtt,de ha meg kell nekik mondani, hogy valami nem jó,valamit másképp kell csinálni,beflegmáznak és jön a "én leszarom" mondat. Nem a felettesuk vagyok de az ő munkájuk ha befolyásolja az enyémet is, muszáj szolnom. Ilyen emberekkel hogy kell bánni? Miért ilyen mindent leszaró a z generáció?
2024. aug. 13. 07:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
40%
Öszintén szólva szerintem TE ismersz pár ilyet, a többség teljesen normális, ha nem lenézöen szólnak nekik. Itt te vagy az, aki ok nélkül általánosít!
2024. aug. 13. 08:00
 12/27 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok ennek a generációnak se a szulője se boomer mivel 94es vagyok😄
2024. aug. 13. 08:01
 13/27 A kérdező kommentje:

11# rendben akkor ertelmezd ugy a kérdésem, hogy azokhoz akik flegmaznak ha az ember normálisan szol nekik, hogy máshogy kéne,mit lehet tenni?

Attól hogy itt mindenki hozzám vagja hogy de biztos nem ugy volt,meg biztos ugy szoltam hozzajuk, hát nem. Meg se született volna a kérdés ha én úgy szolok hozza hogy EVIDENS hogy beflegmázik,de nem igy történt.

Akinek a kerdesem ennyire szemelyes sertes, hogy nem hiszi el meg biztos nem ugy volt,nem tudok mit csinálni 🤷nem fogom bizonygatni, hogy normálisan szolok hozzajuk

2024. aug. 13. 08:04
 14/27 anonim ***** válasza:
34%

12

Tehát 30 éves.Hát,akkor nincs nagy körkülönbség köztetek.Lehet,hogy azért nem "tisztelnek" mert majdnem egykorú vagy velük.Ezért úgy beszélnek veled mint egymással.

2024. aug. 13. 08:05
 15/27 A kérdező kommentje:

Akár. De akkor is muszáj másképp csinalniuk ha egyszer az ember szól hogy figyi,az úgy nem oke...

Szoljak egy idősebb kolleganak vagy mi?

2024. aug. 13. 08:10
 16/27 anonim ***** válasza:
61%

Az ugye fel sem merült benned, hogy nem egy komplett generációval van gond, hanem konkrétan a munkatársaiddal?

Vagy esetleg a te kommunikációs és szociális képességeiddel?

2024. aug. 13. 08:10
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Esetleg a munkakörrel. Az előző melóhelyemen egészen síri volt a hangulat. Zéró megbecsülés, mindenki leszart emiatt mindent. Rosszul csinálom? Kit érdekel?
2024. aug. 13. 08:15
 18/27 anonim ***** válasza:
63%
Ha akadályozza valami a munkádat, azt a fönököddel közöld, mert semmi dolgod a többiekkel.
2024. aug. 13. 08:18
 19/27 anonim ***** válasza:
47%
Én '96-os születésű vagyok, majdnem egyidős veled és nekem is tanítanom kell néha diákmelósokat, 18 éves újoncokat stb. a melóban. Mivel akkora korkülönbség azért nincs köztünk (10-12 év max), ezért nagyon jól szót értek velük és majdnem mindegyik fiatal srác elismeri ha hibázott, a sztereotípiákkal ellentétben igyekeznek és nyomják a melót tisztességesen (gyári munkáról beszélünk, fémipari). Biztos szerencse kérdése is, de az itteni fiatal srácokkal sose volt problémám ebből a szempontból.
2024. aug. 13. 08:18
 20/27 anonim ***** válasza:
25%
Ütni kell.
2024. aug. 13. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!