Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A z-generációval hogy kell...

A z-generációval hogy kell közölni, hogy hibazott?

Figyelt kérdés
Több ilyen 20-1-2 éves emberrel dolgozok együtt,de ha meg kell nekik mondani, hogy valami nem jó,valamit másképp kell csinálni,beflegmáznak és jön a "én leszarom" mondat. Nem a felettesuk vagyok de az ő munkájuk ha befolyásolja az enyémet is, muszáj szolnom. Ilyen emberekkel hogy kell bánni? Miért ilyen mindent leszaró a z generáció?
2024. aug. 13. 07:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
33%
Ember ezt sajnos elcseszted.De sebaj.Majd segítek;megmutatom hogyan kell jól csinálni.
2024. aug. 13. 07:41
 2/27 anonim ***** válasza:
61%

Miért ilyen általánosító az idősebb generáció?

Nálunk javarészt huszonévesek vannak, bárkinek elmondhatod (nyilván normális hangnemben, emberként kezelve a másikat) hogy valamit nem jól csinál. Rögtön jön a "ó, ne haragudj, kérlek mondd el/mutasd meg és akkor úgy csinálom"

2024. aug. 13. 07:42
 3/27 A kérdező kommentje:

1# onnantól hogy kimondod hogy valamit nem jol csinaltak, beflegmáznak

2# azért mert mikor együtt dolgozol 4-5 ilyennel és azt latod hogy hatalmas az arc és nem hajlandóak beismerni hogy nem így kéne, akkor azért az téged is befrusztál. Hogy ne lennék általánosító ha nem latom a kivetelt?

2024. aug. 13. 07:46
 4/27 anonim ***** válasza:
87%
Nem ismerem az ő oldalukat. Hogy szoktál szólni nekik?
2024. aug. 13. 07:48
 5/27 anonim ***** válasza:
24%
Mondhatnám azt is hogy az idősebbek nevelése ez a generáció... De sajnos tényleg flegmák és leszarnak mindent.
2024. aug. 13. 07:50
 6/27 A kérdező kommentje:
Normálisan. Nem vagyok egy olyan aki bűntudatot akarna kelteni a másikban, mert hibázott. Normálisan elmondom hogy ezt nem igy kéne.lehet nem a generacioval van baj,hanem még túlságosan gyerekek? Sokszor ugy viselkednek mintha még mindig iskolaban lennenek...
2024. aug. 13. 07:50
 7/27 anonim ***** válasza:
85%

3

Hát ha végképp nem megy a dolog és a munkát ellehetetleníti ez a hozzáállás,akkor szólj valamelyik elöljárónak.Neki az is a feladata,hogy az ilyen jellegű problémákat megoldja.

2024. aug. 13. 07:52
 8/27 anonim ***** válasza:
20%
Amikor új voltam a munkahelyemen (20 éves voltam), pont egy ilyen boomer generációs "én mindent jobban tudok" tahó volt a mentorom, mint te és ha hibáztam valamiben, akkor nem segíteni akart, hanem lehülyézett, üvöltött velem, arrébb lökött a gép mellől stb. Természetesen az én hozzáállásom is hasonlóvá vált vele szemben, de az már annyira nem tetszett neki.
2024. aug. 13. 07:53
 9/27 anonim ***** válasza:
8%
2012 évesek?
2024. aug. 13. 07:58
 10/27 A kérdező kommentje:
8# hogy is szokták hívni azt az ervelesi hibát amikor olyannal dobalozol a masiknak, amiről szó nem volt?🤔
2024. aug. 13. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!