Praktikám volt 3 hónapot, végig ugráltattak, kihasználtak és a vege felé ki is rúgtak, más is járt így?
Pedig a praktika célja az volt, hogy felvesznek szerződéssel.
Külföldön vagyok, es lassan betegnyugdíjas mentális zavar miatt. Egy öregek otthonába helyeztek el, a munkakiosztó, aki tudott a mentalis problémáimról, azaz a hivatal es a munkahely is.
A zavaraim ezen a munkahelyen nem mutatkoztak, de agyon dolgoztattak, habar tudtak beteg vagyok.
Vegul fel se vettek, mert parszor nemet kezdtem mondani az ugraltatáara, mikor mar nem bírtam, fizikailag rosszul voltam
Hol az igazság?
Egy KÜLFÖLDI munkahelyre az ottani szabályok vonatkoznak, ha nem véglegesítettek, akkor nem voltál megfelelö munkaerö.
A munkahelyeken nincs "igazság" olyan értelmeben, ahogy te gondolod, nem jótékonykodás, hanem vagy teljesíti valaki a munkafeltételeket, vagy nem - ez utóbbiakat nem tartják meg.
Nem unod még?
Hónpaok óta kérdezgeted ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!