Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bekerültem egy új helyre. A...

Bekerültem egy új helyre. Az egyik kolléga beteg. És gonosz. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

A munkáját elvégzi.

Viszont annyira szenvedélybeteg, hogy egy hónapja összetörte magát.

Amikor váltott minket - újakat- azt állította, hogy hiányunk van a kasszában.

Nem tudtuk bizonyítani, kifizettük.

Most viszont irogatott szabadnapján - amikor beiszik -, hogy fizessem meg a hiányt, amit betett helyettem.

Úgy, hogy 3 nap eltelt, amióta váltottam.

Aki utánam volt betanulni, tanusítja, hogy megvolt reggel a váltópénz.

Felháborodottan mentem a főnökhöz.

Kiderült, hogy ha beiszik szabadnapján beleáll az emberbe.

Irogat mindenkinek, embereknek, akiket ismer, de az kicsit durva, hogy rágalmaz.

Aztán nem emlékszik.

Mit lehetne kezdeni vele?

júl. 30. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Első körben tiltsd le a számát. Munkahelyen meg ne állj vele szóba, ignoráld minden lehetséges módon!

Ha túllép egy határt tegyél feljelentést ellene.

júl. 30. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én a főnök viselkedésétől tenném függővé. Ha ő nem törődik vele, akkor én se törődnék, és semmit se fizetnék ki, amikor hazudik valamit. Ha a főnök kicsit is hitelt ad a szövegének, akkor viszont megmondanám, hogy ez az ember rágalmaz engem, úgyhogy vagy ő távozik ettől a cégtől, vagy én.

Mondjuk képtelen vagyok megérteni, hogy egy ilyen embert miért tartanak meg a cégnél.

júl. 30. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért fizeted ki bemondásra? Ilyen nincs. Addig nem adom le a kasszát ameddig nem rovancsolom le...ennyire egyszerű
júl. 30. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!