Miért nem értik meg emberek, hogy az otthon NEM munkahely, a home office nem fenntartható, és csak az irodában lehet lógás nélkül eredményesen dolgozni és kommunikálni?
Azért mert az állításod nem igaz?
Ha csak egy számítógép kell a munkavégzésedhez, akkor mi a frászért várod el a munkavégzőtől hogy FELESLEGESEN kidobja az életéből a bejáráshoz/hazamentelhez szükséges időt? Ráadásul ingyé?
Nekem mindkét szülőm home officeban van karantén óta, teljesen eredményesen dolgoznak és KomMunIKálNAk.
Mert nem igaz, amit leírtál. A szüleim home office-ban dolgoznak például, nagyon eredményesek, sokat keresnek, és tudnak koncentrálni, függetleneül attól, hogy otthon vannak.
Nyilván vannak olyan szakmák, amikkel ezt nem lehet megcsinálni, de ez így nem igaz.
Két lakótársam is dolgozott home office-ban, az egyik egy banknál, a másik valami ügyfélszolgálatnál. Egyik sem linkeskedte el, egész nap telefonáltak vagy pötyögtek valamit.
Annál nem utálok jobban semmit, amikor tényleg nincs mit csinálni de rádszólnak, hogy legalább tegyél úgy. Utazási irodában ilyenkor halandzsa szöveget pötyögtem, ruhaboltban pedig fel-le akasztgattam a ruhákat a vállfáról.
Amelyik ember lusta, az a munkahelyen is megoldja, hogy kevesebbet kelljen dolgoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!