Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjúra nem fura, ha...

Állásinterjúra nem fura, ha viszek tabletet jegyzetelni?

Figyelt kérdés

Vannak kérdéseim is, amiket összeírtam, mert hajlamos lennék elfelejteni, illetve, amiket ők mondanak, azt is szívesen leírnám inkább. Szokás ilyet csinálni? Ez az első állásinterjúm. Az lehet jobb, ha hagyományos papír, tollat használok?

Egyébként adatelemző munkára jelentkezek, ha ez számít.

2024. jún. 4. 22:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak, akik _kedvesen_ írtak. Nem fogok jegyzetelni.
2024. jún. 5. 09:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen megnyilvánulás olyan érzetet kelthet az interjúztatóban, hogy

- Szükségtelen mértékig képes vagy elveszni a részletekben

- Képtelen vagy tartós ideig koncentrálni

- Rossz a memóriád

- Hajlamos vagy az ipari - vagy egyéb irányultságú - kémkedésre

Az már csak a hab a tortán, ha olyan területre viszel be képi, hangi adatrögzítésre alkalmas eszközt, ahol ez szabályozott, illetve tiltott.

Például én olyan helyen dolgozom, ahová még kikapcsolt állapotban is tilos bevinni rádiótelefont és mágneses adattárolásra alkalmas eszköz sem lehet nálam. Ha kapok egy véletlenszerű ellenőrzést és megcsípnek a tilalom megszegésével, kérdés nélkül repülök, - akármennyire is képzelem magam f@sza gyereknek!

2024. jún. 5. 10:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Megkérdezte az interjúztató, hogy kérek-e tollat, papírt jegyzetelni. :) Nem hiszem, hogy ez egy teszt lett volna, mert amúgy nagyon kedvesek és normálisak voltak.
2024. jún. 5. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Háát, pedig szerintem pont, hogy egy kis mini teszt volt, hogy azokat a tulajdonságokat figyeljék, amiket a 12-es tökéletesen felsorolt. :-)
2024. jún. 5. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!