Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kérdezik meg, hogy hogy...

Miért kérdezik meg, hogy hogy éreztem magam az állásinterjún, ha nem engem vesznek fel?

Figyelt kérdés
Megvolt az interjú, fel is hívnak pár nap után, hogy hogy éreztem magam, mi tetszett. Dicsértem hogy készségesek voltak, korrektek és kedvesek. Erre a HR-es: "ennek nagyon örülök, nekünk is szimpatikus voltál, mindazonáltal sajnos nem téged választottunk". Megköszöntem a visszajelzést és a lehetőséget, de pislogtam, mint a hal a szatyorban, hogy akkor minek kérdezi, hogy éreztem magam. Nem mindegy akkor?
2024. máj. 25. 09:11
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Lehet tanulnak gyakorolnak interjúztatni. Kivancsiak min kéne változtatniuk.
2024. máj. 25. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Azért nem mindegy, mert egyrészt ez nekik fejlődési lehetőség, másrészt a HR értékelése is egyben. Lehet, hogy ha sok negatív visszajelzést kapnak, akkor nem csak téged nem vesznek fel, hanem HR-es Gizikét is kirakják, mint macskát székelni.
2024. máj. 25. 09:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Így már értem. Csak ez az én szemszögemből nézve elég hülyén veszi ki magát :D
2024. máj. 25. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
Alantas is volt így hogy amig reménykedsz addig kérdeznek be.
2024. máj. 25. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Gyűjtik a visszajelzéseket, hogy mit csinálnak jól és mi az, amin javíthatnának.
2024. máj. 25. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom még nem hallottál a "visszajelzés" kifejezésről.
2024. máj. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!