Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjúra nem fura, ha...

Állásinterjúra nem fura, ha viszek tabletet jegyzetelni?

Figyelt kérdés

Vannak kérdéseim is, amiket összeírtam, mert hajlamos lennék elfelejteni, illetve, amiket ők mondanak, azt is szívesen leírnám inkább. Szokás ilyet csinálni? Ez az első állásinterjúm. Az lehet jobb, ha hagyományos papír, tollat használok?

Egyébként adatelemző munkára jelentkezek, ha ez számít.

2024. jún. 4. 22:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Én papírt szoktam és tollat. Tabletnek ne biztos, hogy örülnek.
2024. jún. 4. 23:07
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Én még ilyennel nem találkoztam, és szerintem jobb benyomást tennél, ha memorizálnád a kérdéseid.
2024. jún. 4. 23:29
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a legjobb lenne, ha nem vinnél semmit, szerintem a jó interjú inkább szól a szakmai párbeszédről és a kémiáról, még adatelemzőkét is.
2024. jún. 4. 23:31
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Ez egy interjú, nem oktatás. Ha ilyeneket csinálsz, csak azt éred el, hogy a kutya nem fog alkalmazni. Nincs annyi eszed, hogy magadtól megjegyezz pár alap információt?
2024. jún. 5. 02:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
De, fura. Ne vigyél inkább.
2024. jún. 5. 06:02
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Ne, semmikeppen ne vigyel sem tabletet, sem notebookot. Ha nagyon muszaj, egy füzetet es tollat. De legjobb, ha a fejedben megtartod, amit mondanak. Probald beleelni magad az interviewozo szerepebe. Te hogy fogadnad, ha az interview alany tableten jegyzetelne?
2024. jún. 5. 06:14
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Hangfelvevot tegyel inkabb a zsebedbe,ami jominosegu hangfelvetelt csinal.

Ha torvenytelen dolgokat kerdeznek,felhasznalhatod ellenuk. Illetve otthon jegyzetelhetsz magadnak.

2024. jún. 5. 06:37
 8/14 anonim ***** válasza:
26%
Egy elbeszélgetésen teljesen furcsa, ha valaki jegyzetel. Biztos nem vennélek fel.
2024. jún. 5. 07:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ha torvenytelen dolgokat kerdeznek,felhasznalhatod ellenuk."

. Kissé ironikus, tekintve, hogy maga a hangfelvétel törvénytelen.

Tegye meg a Kérdező, és nem kap munkát egész Európában.

2024. jún. 5. 07:17
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem hiszem, hogy örülnek neki, mert akár felvételt is készíthetsz a beleegyezésük nélkül.
2024. jún. 5. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!