Mennél olyan munkahelyre dolgozni, ahol már az állásinterjún egy folyosón állva kell kitölteni a személyes adatokról szóló papírt?
Figyelt kérdés
Voltam egy olyan cégnél állásinterjún, ahová több embert behívtak állásinterjúra, kint álltunk a folyosón, nem is tudtunk leülni, majd a kezünkbe nyomott a HR egy papírt hogy töltsük ki.
Az emberek többsége a falnak tette a papírt és úgy töltötte ki.
Én meg csak nevettem, hogy egy rohadt terembe se tudnak behívni, ahol leülve kitölthetjük a személyes papírokat.
Vajon később is ilyen lenne a hozzáállásuk?
2024. jún. 4. 17:50
1/5 anonim válasza:
En nagyon sok helyen voltam jelentkezni. Es mindenhol volt hova leulni. :). Milyen allasrol volt szo?
2/5 anonim válasza:
Ezt ahogy így leírtad.. szerintem hatra arc aztán arrivederci!
3/5 anonim válasza:
Tömeges interjú alapján arra tippelek, hogy ez egy 0 képzettséget igénylő betanított munka egy gyárban. Alapból nem is jelentkeznék ilyenre.
4/5 anonim válasza:
Droid munkára droidok valóak... mit keresel ott?
5/5 anonim válasza:
Covid alatt furcsa dolgok elofordulhattak kenyszerusegbol. De erre nincs jo mentseg, emberszamba se vettek meg ok is komolytalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!