Állásinterjún minden rendben volt, tökéletesen megfelelne az illető minden szempontból. A próbanapot lemondta, majd e-mailben meggyőztem, de a második próbanapot is lemondta, azóta elérhetetlen. Személyesen felkeresni "nagyon beteg" ötlet, zaklatás?
Én üzleti szempontból nézem a dolgot, és sokkal jobban megfelel, mint a többi jelentkező. Viszont Ő nő, Én férfi (hasonló korúak vagyunk), elég zárkózott, és a saját önbizalomhiánya miatt mondta le a próbanapokat (évek óta nem volt munkája).
Az e-mailjeimre azóta nem válaszol, viszont kell a munkaerő (a jelenlegi nem válik be). Ha most személyesen felkeresem, az "nagyon beteg" dolognak számít? Mármint zaklatás kategória? - Én vállalkozóként nem hiszek benne, hogy az üzleti életben van zaklatás (elvégre a reklámoktól kezdve minden ajánlatot telibe kapunk, következmények nélkül), más ezt hogy gondolja?
Ez már nagyon sok lenne, és igen, zaklatás lenne, ami az üzleti életben is létező dolog.
Minek neked olyan munkaerő, akire már most nem lehet számítani?
"Viszont Ő nő, Én férfi"
És ezért felelne meg tökéletesen, értem.
Hát figyelj, ez a csaj elúszott, de hirdessetek tovább, talán a következő jó csaj (akarom mondani munkaerő) bevállalósabb lesz.
Szerintem engedd el!
Többször is bizonyította előtted, hogy megbízhatatlan - és mint ilyen, nem lehet stabil pont a vállalkozásodban.
Javaslom, inkább keresgélj tovább, - ha annyira nem felel meg számodra a most rendelkezésedre álló munkaerő!
6-os, hát ő tetszett meg a főnöknek.
Most meg úgy menne utána, mint egy udvarló az őt elutasító nő után.
Lehet, hogy a nő pont azért lécelt le, mert megérezte, hogy itt nem csak a munkaerejére lenne szükség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!