Behívtak második körös interjúra. Megéri élőben elmenni?
A behívottak közül mindenki választhat, hogy élőben vagy online szeretne-e becsatlakozni interjúra. Mindenkire 15 percet szánnak, nem csoportos interjú lesz. Szeretnék jó benyomást kelteni, mert nagyon szeretnék velük dolgozni, azonban vidékiként nem feltétlenül utaznék fel Pestre 15 perc miatt.
Ti hogyan döntenétek?
Mindenki választhat. Akkor? Mi miért válasszunk helyetted? Önismeret kellene egy ilyen döntéshez.
Melyiket miért. Nagyobb bajok lesznek még, ha ilyen apró döntést egyedül nem tudsz pro és kontra alapján eldönteni és 2 millió idegen kell hozzá.
Ha teljesen online munka lesz, azt mondanám tök mindegy, de mivel be is kell menni, ezért lehet, hogy azt mondják, ha már most nem tudsz odamenni, akkor később hogy fogsz, inkább választanak egy közelebbi lakost.
Értem, hogy most a 15 perc a problémád, nem maga az út, de esetleg szervezz akkor aznapra valami egyéb programot utána, fuss össze valakivel vagy menj el moziba vagy akármi, hogy jobban megérje.
Én biztos odamennék, de én kifejezetten utálom az online beszélgetést, tanfolyamot stb. Én élőszóban szeretek kommunikálni, a másik szemébe nézve.
SZóval ez alkat kérdése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!