Van itt olyan aki aznap elküldte önéletrajzát és már pár órán belül hívták állásinterjúra ? ilyen tényleg lehetséges? Ez hogyan lehetséges? Tegnap elküldtem önéletrajzomat már pár órán belül hívták hétfőre behívtak engemet interjúra
Azért annyira nem kell ettől hanyatt esni ám!
Sokszor olyanok is ezek az állások amilyen gyorsan be lehet jutni.
Reggel 7.30kor küldtem a jelentkezést, 8.00kor csörög a mobilom be tudnék-e menni? 10re már benn is voltam, másnap reggel kezdtem.
Pörgős mi?
1 hetet voltam ott. Már tudom miért kellett nekik ennyire az ember....
egy önkormányzati állás volt, irodai munka. na olyan is volt amilyen a bér. GBM.
Volt ilyen, egy elég kis irodába kerestek embert, nem kellett HR-en meg mindenen átverni a jelentkezőket, gyakorlatilag a főnök döntötte, kit vesz fel és kit hív be, illetve nagyon kellett nekik az ember, onnan kb másnap, de már lehet aznap, nem emlékszem, felhívtak h mehetek interjúzni.
Egy jóval nagyobb cégnél talán hívható multinak is ott kb. pedig interjúnál mind a két kör után pár órával (úgy kell elképzelni, hogy az interjúk voltak reggel, és akkor úgy este) hívtak, hogy tovább jutottam ill. ajánlatot tennének. Oda is nagyon kellett az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!