Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Behívtak az Aldiba szóbeli...

Fantastikusz kérdése:

Behívtak az Aldiba szóbeli interjúra. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném megkapni, kb bármit elvállalnék, mert nagyon rövid idő alatt kell munkát találnom, hogy maradhasson a gyerek a bölcsiben. Jó lenne nem elszúrni.

2023. aug. 24. 14:48
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Menj bele mindenbe amit szeretnenek, ennyi
2023. aug. 24. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Ezért nem szabad ebbe az országba a semmire gyereket csinálni.
2023. aug. 24. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
#2 Más országban sem érdemes!
2023. aug. 24. 15:38
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedved második!

Nem a semmire készült a gyerek. Különben nem tehettem volna meg, hogy itthon legyek a gyerekek 3 éves koráig. Az, hogy miért kell egy szeptemberben 3 évesnek bölcsibe mennie, arról meg egy idióta jogszabály, a családbarátnak hirdetett kormány és egy leszarom hozzáállású óvodavezető tehet. Ha 15 nappal korábban születik, most óvodába készülnénk... Csakszólok.

De köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat. Oh, várj egy percet, nem, mégsem.

2023. aug. 24. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg felmérik, hogy legalább átlagos értelmi és szociális képességgel rendelkezel-e, beszélgetnek veled a pozícióról, a feladatokról, illetve rólad és a korábbi munkatapasztalataidról. Szerintem nem kell túlaggódnod, csak legyél barátságos és professzionális. Érdemes végiggondolni, hogy milyen tulajdonságokat várnak el egy új munkatárstól (Aldinál ez tipikusan lehet precíz munkavégzés és a csapatmunka) és meggyőzni őket arról, hogy ezek mind igazak rád.
2023. aug. 24. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem párom a Lidlben volt jó néhány évvel ezelőtt állásinterjún.

Nem tudom, hogy a két cég mennyire hasonlít egymásra.

Páromnak közgazdasági szakközépiskolai végzettsége van és azon kívül jó pár középfokú végzettsége, pl OKJ-s.

De mivel nincs bolti eladói végzettsége, nem vették fel.

Nem tudom, hogy miért hívták be állásinterjúra, hiszen előtte beküldte az önéletrajzát és abban minden végzettsége, stb szerepelt.

De mint írtam, ez a Lidl volt. Lehet, hogy az Aldi máshogy csinálja.

Van eladói végzettséged?

2023. aug. 24. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:

6os

Nincs. Logisztikai végzettségem van és raktáros tapasztalatom. Azt mondta a hölgy, hogy nagyon sok diákjuk van ebben a heti 30 órás pozícióban.

2023. aug. 24. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó. Akkor ott rendesebbek. Ha gondolod, majd írd meg, hogy mi volt.
2023. aug. 24. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Sikerült kérdező?
2023. aug. 30. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!