Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Magas végzettségem van, de...

Magas végzettségem van, de nem kapok munkát, mert cigány vagyok. Miért ilyen rasszisták itt Magyarországon?

Figyelt kérdés

2024. máj. 27. 18:21
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim válasza:
Tapasztaltam igen baj,míg az is ha csak egy kicsi van az emberbe, azaz a magyar embert is hátrány éri, tapasztalat. De ha fel is vesznek és alacsonyabb pozicióba tudsz csak dolgozni akkor az alacsony ikuval rendelkező nácik úgyis azon lesznek menj onnan el! Nem vagyok roma de van bennem látni is rajtam, sőt míg ez is baj, a nagyobb lányom az exemre hasonlít aki úgy néz ki mint egy oláh cigány,pedig nem az,a lányomat míg diákmunkára sem veszik föl,hát nem tudom hogy lesz meg neki a kötelező ledolgozott 50órája most töltötte a 16-ot de az biztos nagy balhét teszek ha nem fogják alkalmazni és emiatt hárányban kerül a tovább tanulása,szerencsére a lányom rendészetire jár ott tuti kap.munkát ,az ilyen egészségügyi szektorba is sok romát látok, de az biztos nem mindegy milyen szakmát választ egy roma, a lányomat nem engedtem vendéglátásra sem ,és de jól tettem mert oda sem veszik föl egyébként ő félig az,de belül értelmes aranyos lány. Próbáld meg külföldi távmunkat én is ott vagyok,és nyelvtudás sem kell, mivel magyarba egy 300ezer Ft bruttó fizetésre sem kellettem ügyfélszolgálati.munkára így máshol kerestem meg az utamat.
okt. 21. 20:26
 52/52 Grizesteszta ***** válasza:
#51: Nem lehet, hogy ÜSZ-ra nem a külsőd miatt nem vettek fel, hanem esetleg a helyesírásod és a stílusod miatt?
okt. 21. 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!