A toxikus, öreg, boomer kollégákra miért néznek fel sokan, ahelyett, hogy kirúgnák őket vagy nyugdíjaznák őket?
Kérdező. Miért kellene a másikat meggyőzni, hogy a home office jobb? Miért kell ráerőltetned a véleményedet a másikra? (Pedig 26 éves vagyok, és úgy nem értek veled egyet)
Fogadd el, hogy az idősebb generáció más munkaerőpiachoz van hozzá-szokva, amiről baromira nem ők tehetnek.
Ne hidd azt, hogy mi nem leszünk idősebb generáció. Neked és sok fiatalnak 30 év múlva is dolgoznunk kell. Honnan tudod, hogy 30 múlva lesz munkánk? Az AI egyre jobban fejlődik, már most is, és nem igaz, hogy csak a fizikai dolgozók munkája fenyegetett, hanem pl. műsorvezetőket lehet vele helyettesíteni. Honnan tudjam akkor én is, hogy lesz-e munkám könyvelőként 30 év múlva, vagy akár 10 év múlva? ÉS akkor persze majd nekünk sem fog tetszeni az akkori munkaerőpiac, hidd el. Hiába mondják majd, hogy az a jobb.
Magyarázd már el egy kicsit jobban a szitut mert nem értem. Téged a munkahelyen bántanak emiatt? Hogy kell ezt elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!