Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A toxikus, öreg, boomer...

A toxikus, öreg, boomer kollégákra miért néznek fel sokan, ahelyett, hogy kirúgnák őket vagy nyugdíjaznák őket?

Figyelt kérdés
Miért érzem ezt, hogy az ilyen 45-60 éves generáció teljesen máshogy működik, és nem értik meg, hogy nekem, 29 éves munkavállalónak nem ok, ha be kell járnom az irodaba, szívesebben dolgozom otthonról, meg nem azzal telnek az estéim, hogy a cégnek áldozom be a szabadidőm?

2024. máj. 23. 21:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
38%
#10 Ilyenek a hajnali gyerekek.
2024. máj. 24. 10:00
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
Mi a fak bajod van a 45 évesekkel? Én is annyi vagyok, eszem ágában sincs bemenni az irodába, és fel is mondanék, ha rendszeresen túlóráznom kéne. Ez nem korfüggő.
2024. máj. 24. 10:22
 13/33 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem vagy elégedett a cég által felkínált munkafeltételekkel, akkor mondj fel:)
2024. máj. 24. 10:22
 14/33 anonim ***** válasza:
30%
A magyar 45 felettiek nagy része lepukkant, nagyszájú, tanulatlan proli. Más rendszerben nőttek fel, nem fognak megérteni. Intelligens normális 45 felettivel nem is nagyon találkoztam még az országban. A vicc az, h sokan a fiatalokat szidják, sztem az idősebb 100x rosszabbak ebben az országban.
2024. máj. 24. 10:51
 15/33 Micimacko67 ***** válasza:
45%
#14-es én egy hatvanas nagyszájú, tanulatlan proli vagyok két diplomával! Unintelligens is vagyok természetesen! S tudod te is és sok más hozzád hasonló szuper okos és szuper intelligens fiatal is az én és a hozzám hasonló prolik pénzéből, befizetett adójából jártál oviba, iskolába, esetleg szereztél egy semmit sem érő könyvtár-büfé szakos diplomát!
2024. máj. 24. 11:04
 16/33 anonim ***** válasza:
40%

15:

Két diplomával megtanulhatnál szöveget értelmezni, azt írtam, hogy "nagy része", szóval totál feleslegesen magyarázod bizonyítványt, miközben a krédezőnek írtam.

Arról meg nyilván fogalmad sincs, mi a végzettségem.

Azért remélem, azt érzed, hogy ezzel a hozzászólásoddal sem éppen azt bizonyítottad, h milyen értelmesek az idősebbek.

2024. máj. 24. 11:12
 17/33 A kérdező kommentje:
16) valahogy en is azt gondolom, hogy mashogy szocializalodtak. Sokak kozuluk ÉVTIZEDEKET eltöltenek ugyanannál a cégnél, eszükbe nem jut váltani. Tisztelet a kivételnek, anyám 61 évesen a sokadik diplomáját csinálja, míg az ugyanikyen korú kolléganõm nem akarja itthagyni a poziját, mert akkor újat kellene tanulnia.
2024. máj. 24. 11:17
 18/33 anonim ***** válasza:
39%
Tudják, hogy máshová nem vennék fel őket, ill. ezt elhitetik magukkal (mert ha beletennék az erőfeszítést, nyilván lenne esélyük, de ahhoz lusták), ezért inkább kigolyózzák azokat a fiatalabb kollégáikat, akikre különféle okokból irigyek, mert pl. van önbecsülésük és velük ellentétben nem hajlandóak ingyen túlórázni, vagy kiderül, hogy ők velük ellentétben olyan párt választottak maguknak, ahol egyenrangúak a párjukkal és nem házicselédek, vagy mert csak fiatalabbak, szebbek, vékonyabbak stb. A főnökök nagy része szar főnök, akik nem ezeket a bullykat rúgják ki és inkább végignézik, hogy az idegileg kikészített fiatalok végül felmondanak, és többet ér nekik az, hogy ezek a boomer bullyk fényezik az egójukat és besúgóként működnek, minthogy megtartsák az új, amúgy megfelelő(bb) munkaerőt.
2024. máj. 24. 11:48
 19/33 Micimacko67 ***** válasza:
24%
#16, "megtanulhatnál szöveget értelmezni"...Szerintem ezt inkább magadnak címezd kérlek, miután írtam, hogy "esetleg"! Azt, hogy az idősebbek mennyire értelmesek vagy mennyire nem...ezt nem biztos, hogy neked/nektek kellene eldöntenetek! Sok mindent megtanulhattok a szuper iskolákban de egy dolgot biztosan nem! Az pedig az élettapasztalat, szakmai gyakorlat! Ezt majd akkora szerzitek meg, amikor olyan idősek lesztek, mint az általatok lenézett idősebb korosztály...Szívesen mondanám, hogy térjünk erre témára 30 év múlva amikor majd te is ilyen idős leszel! Csak úgy összehasonlításképpen! De ez sajnos nem jöhet össze....
2024. máj. 24. 11:52
 20/33 anonim ***** válasza:
69%
Én 43 éves vagyo. A munkahelyen ahol dolgozom elég sok mindent én végzek el a fiatalabb kollegáim helyett mert ők kb b@sznak dolgozni. Ok értelmesek de a munka iránti tisztelet az kb nulla bennük. Szerencsére nálunk a főnök is tisztában van ezzel bár nem nagyon tud mit kezdeni a szituval. Viszont az év végi boriték tartalma meg a két fizuemelés év közben azért elég jól mutatja, hogy ki kennyit tett le az asztalra. Ja és nem vagyok csókos csak rendesen megcsinálom a munkámat. Engem még erre neveltek.
2024. máj. 24. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!