Miért nem büntették meg azért mert Home Office alatt vásárolgatott a kollégám?
Szabadnaposként láttam meg a plázában, miközben Ő neki elvileg otthon kellett volna dolgoznia, jeleztem a vezetőnknek, aki csak annyit mondott, hogy az az ember csinálja viszi a hátán a legtöbb dolgot, mindent hibátlanul, precízen, bőven a határidő előtt csinál meg, és minden megkeresésre szinte azonnal reagál, ezért ameddig ez így megy Őt az sem érdekli, ha a szabadidejében ördögűzést gyakorol.
Gondoltam rá, hogy feljebb eszkalálom ezt a problémát, mivel pont az ilyen magatartás miatt vezetik ki egyre több helyről a Home Office lehetőséget.
Engem nem érdekel ha valaki nem dolgozik de otthon filmezik, de ne szarjon ennyire bele a szabályokba.
" jól eltünt, szét lett oltva"
Ja, de hétszentség, hogy nem ment át neki, hogy mi volt a gond, csak annyi, hogy itt is mindenki segg.
Itt van még a vamzer. Ő a 79%-os, mindenkit lepontoz🤭😂
De csak sunyiskodik már, nem szól többet hozzá, mert
ILYEN A LÉNYE, SUNYI SZAR🖕🤭😂😂😂
Remélem egyszer majd találkozol az embereddel, aki úgy szájbavág, ahogy azt megérdemled🤭🖕🖕🖕😘🫶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!