Home office után milyen újra bejárni?
Covid óta heti 2-3 alkalommal kell bemennem a mostani munkahelyemre. Most nézek új állást és látok olyan hirdetéseket ahol nincs lehetőség home office-ra.
Tapasztalatok érdekelnének, hogy milyen volt teljesen visszaállni az állandó irodázásra?
Én utáltam otthonról dolgozni, szóval örültem hogy visszaállt a rend: iroda-munka, otthon-pihenés.
Home office alatt minden szarságért irni vagy telefonálgatni kellett, várni a válaszra, visszakérdezgetni, macerás volt, na...
Én imádom a home office-t, nekem szerencsére megmaradt a covid után is. Legjobb dolog, sokkal nyugodtabb vagyok és több időm van (+1,5 óra amit amúgy utazással töltenék). A munkám is hatékonyabb, mert az irodai zaj állandóan elvonta a figyelmemet.
Ha vissza kéne állni, nem lenne egyszerű, de azért hozzá lehetne szokni. Nekem ez most aranyélet, igyekszem kihasználni amíg tart.
Sajnos vannak ilyenek, akiknek a munkahely jelenti a szociális életet, ezért bejárnak lebzselni.
Soha többé nem tudnék bejárni, a home office a legjobb, ami történhetett.
És sajnos vannak olyanok, akik a home office-ban képtelenek becsületesen dolgozni, ehelyett főzöcskéznek, mosnak, barkácsolnak vagy gyerekre vigyáznak. Sok cégnél ezért szüntették meg a távmunka lehetőségét, a munkaadóknak jobban megéri ha a dolgozók az irodában "lebzselnek", nem pedig otthon :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!