Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Home office után milyen újra...

Home office után milyen újra bejárni?

Figyelt kérdés

Covid óta heti 2-3 alkalommal kell bemennem a mostani munkahelyemre. Most nézek új állást és látok olyan hirdetéseket ahol nincs lehetőség home office-ra.

Tapasztalatok érdekelnének, hogy milyen volt teljesen visszaállni az állandó irodázásra?

jan. 31. 08:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%

Én utáltam otthonról dolgozni, szóval örültem hogy visszaállt a rend: iroda-munka, otthon-pihenés.

Home office alatt minden szarságért irni vagy telefonálgatni kellett, várni a válaszra, visszakérdezgetni, macerás volt, na...

jan. 31. 08:54
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Gyűlölöm, mélységesen. Keresgélek, de nem igazán találok olyan melót amire alkalmas lennék ÉS home office ÉS legalább majdnem annyit fizetne mint a mostani. De minden reggel mikor felkelek, utálom az egész életem kb.
jan. 31. 09:09
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, engem sosem fognak rávenni többet.
jan. 31. 09:14
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom a home office-t, nekem szerencsére megmaradt a covid után is. Legjobb dolog, sokkal nyugodtabb vagyok és több időm van (+1,5 óra amit amúgy utazással töltenék). A munkám is hatékonyabb, mert az irodai zaj állandóan elvonta a figyelmemet.

Ha vissza kéne állni, nem lenne egyszerű, de azért hozzá lehetne szokni. Nekem ez most aranyélet, igyekszem kihasználni amíg tart.

jan. 31. 09:19
 5/24 A kérdező kommentje:
Én nagyon elkényelmesedtem. Imádom, hogy van 2-3 nap home office-om. Viszont sokszor úgy is érzem hogy összefolyt (vagy szétfolyt) az életem. A munkanapok nagyon hasonlóak a hétvégéhez. Nem tudom annyira értékelni mikor itthon vagyok hétvégén, mint ahogy értékeltem H.O. előtt.
jan. 31. 10:12
 6/24 anonim ***** válasza:
75%
Az előző munkahelyemen heti 2 nap home office volt a Covid mizéria után, de ritkán éltem a lehetőséggel. Negyed óra villamosozásra, vagy fél óra sétára volt az iroda, nagyon ritkán maradtam itthon. Jó időben kifejezetten jól is esett az a napi 2x fél óra séta. A mostani munkahelyemen nincs home office de nem is nagyon alkalmas a munkaköröm rá mivel csak részben irodai munka.
jan. 31. 10:41
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem napi 3 óra utazást spórolt meg a h.o., sajnos már tilos. Utálom.
jan. 31. 10:53
 8/24 A kérdező kommentje:
7es: juuuj igen a 3 óra sok! Képzeld nekem van egy kollégám akinek nem kéne mindig bejárni és mégis bejár. Pedig ő is összesen 3 órát utazik.
jan. 31. 11:02
 9/24 anonim ***** válasza:
53%

Sajnos vannak ilyenek, akiknek a munkahely jelenti a szociális életet, ezért bejárnak lebzselni.

Soha többé nem tudnék bejárni, a home office a legjobb, ami történhetett.

jan. 31. 11:56
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

És sajnos vannak olyanok, akik a home office-ban képtelenek becsületesen dolgozni, ehelyett főzöcskéznek, mosnak, barkácsolnak vagy gyerekre vigyáznak. Sok cégnél ezért szüntették meg a távmunka lehetőségét, a munkaadóknak jobban megéri ha a dolgozók az irodában "lebzselnek", nem pedig otthon :-D

jan. 31. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!