Home office után milyen újra bejárni?
Covid óta heti 2-3 alkalommal kell bemennem a mostani munkahelyemre. Most nézek új állást és látok olyan hirdetéseket ahol nincs lehetőség home office-ra.
Tapasztalatok érdekelnének, hogy milyen volt teljesen visszaállni az állandó irodázásra?
Milyen más munkát keressen pl egy apró faluban az ember? Ne értsetek félre nem lenézésből írom, de diplomásként miért kellene a falusi cba-ban dolgoznom eladóként? :D
Jaj hát a család... :D
Anyám azt hitte, hogy folyamatosan home officeban vagyok, pedig mondtam neki, hogy hibridben. Írtam neki, hogy mit vettem tegnap, mondja fotózzam le. Irodában voltam, otthon volt a cucc. Vagy felhív, 10 perc után mondom, hogy na nekem ennyi volt a szünetem, vissza kell mennem, mert látják, hogyha túl sokat szünetelek. Mondja jaaa te bent vagy? Nem egyszer kért meg, hogy dolgozzak az ő lakásában, mert jön a szerelő, miközben nekünk nem is engedték, hogy a megadott címen kívül dolgozzunk.
Nekem amúgy az ideális az a 100% HO lenne. Igenis sokat számít, hogy nem kell utaznom, nem kell felöltöznöm, minden házimunkát megcsinálhassak még munkaidő vége előtt, friss ebédet egyek stb. Szociális életet meg majd élek munka után az általam választott barátaimmal, nem tudom, miért hiszik azt sokan, hogy a home office egyenlő azzal, hogy senkihez nem szólhatsz soha és nem mehetsz munka után se ki az utcára.
Sajnos nekem nem megengedett, hogy akármikor dolgozzak, az idő fix, nem dolgozhatok este 8kor is.
Én is most kezdek az új munkahelyemen ahol nem lesz ho..
Nem tudom hogy élem majd túl.
Vicces mert mikor jött a covid, eleinte gyűlöltem a ho-t! Most pedig fordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!