Akinek nincs home office és munkahelyet akar váltani, az hogyan oldja meg az interjúzást?
Engem most elég sok interjúra hívtak, és nem akarok minden héten szabit kivenni.. feltünő lenne..
Sajnos most bejárós a munkahelyem , de korábban meg tudtam oldani otthon munkaidőben az online interjúzást
Nem kell minden héten szabadságot kivenni. Kiveszel egyszerre többet, a beszélgetéséket meg úgy időzíted...
" feltünő lenne"
És?
#4 Aki otthon kummant, az bent a munkahelyen is. Nálunk 80%-ban van home office, nagyon keveset kell bejárnunk, de mindig azokkal van gond home officeban, akik az irodában is folyton kibújnak a munka alól. Tehát innen nézve teljesen logikátlan, amit írsz.
Kérdező! Én világ életemben úgy mondtam fel mindenhol, hogy még nem volt meg a következő állásom, mégis egy-két hónapon belül találtam másikat. A jelenlegi helyemre ezért vettek fel, mert gyorsan kellett ember és ahogy elküldtem az önéletrajzom, már hívtak is és másnap reggel ott voltam az interjún, rá következő héten pedig már dolgoztam. Sokkal nyugodtabban és aktívabban tudtam úgy keresni, hogy már nem voltam kötve az előző munkahelyhez. Persze, ehhez kell némi bátorság és megtakarítás, hogy ne kopjon fel az állad, míg nincs másik helyed.
A munkáltatók sem szeretik, ha valakire heteket kell várni, hiszen ha távozik a cégtől valaki és a helyére kell ember, akkor általában a régi tanítja be az újat. Ha viszont a jelenlegi munkáltatód nem jó fej és nem engedi el a felmondási idődet vagy legalább egy részét, akkor akár el is veszthetsz egy lehetőséget emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!