Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem büntették meg azért...

Miért nem büntették meg azért mert Home Office alatt vásárolgatott a kollégám?

Figyelt kérdés

Szabadnaposként láttam meg a plázában, miközben Ő neki elvileg otthon kellett volna dolgoznia, jeleztem a vezetőnknek, aki csak annyit mondott, hogy az az ember csinálja viszi a hátán a legtöbb dolgot, mindent hibátlanul, precízen, bőven a határidő előtt csinál meg, és minden megkeresésre szinte azonnal reagál, ezért ameddig ez így megy Őt az sem érdekli, ha a szabadidejében ördögűzést gyakorol.

Gondoltam rá, hogy feljebb eszkalálom ezt a problémát, mivel pont az ilyen magatartás miatt vezetik ki egyre több helyről a Home Office lehetőséget.

Engem nem érdekel ha valaki nem dolgozik de otthon filmezik, de ne szarjon ennyire bele a szabályokba.

máj. 16. 14:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
Azt nem rúgtak ki kérdező?:-D Sehol se szeretik azokat spicliket akik még a melóhoz se tesznek hozzá érdemben.
máj. 16. 14:43
 12/22 anonim ***** válasza:
94%
Az ilyen undorító besúgókat utálják a legtöbben, mint te vagy.
máj. 16. 15:01
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

Én a főnök helyében ezek után komolyan rádszállnék, pl. hogy hol tartózkodsz home office alatt...

utálom a spicliket, és a főnökötök meg nagyon normálisan reagált.

máj. 16. 15:14
 14/22 anonim ***** válasza:
37%
Tuti troll
máj. 16. 15:19
 15/22 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, téged kéne kirúgni. Mit foglalkozol te azzal, ha a munkája készen van? 😑 Remélem a többieknek is a fülébe jut a kedves gesztusod és kicsinálnak.
máj. 16. 15:24
 16/22 anonim ***** válasza:
86%

Engem is zavarna, HA nem fejezné be a munkát, hátráltatná a többieket stb stb.

De itt nem ez a helyzet. Akkor meg egyrészt mi közöd hozzá, másrészt mit várnál még? Dolgozzon még ennél is többet, extra melót is vállaljon be, mert az ő tempója gyorsabb? És ez hol lenne igazságos, miért kéne neki többet güriznie ugyanazért a fizetésért, csak azért, mert gyorsabb? Ha meg ugyanannyi munka után nem a plázában van, hanem otthon nyomkodja a Fészbukot vagy pucolja a wc-t, vagy rotyogtatja a marhapörit, az neked miért jobb? Ja arról nem tudsz…

máj. 16. 19:28
 17/22 anonim ***** válasza:
87%
Olyan lehetsz, mint az egyik volt szobaasszonyunk. Ő is folyton a kollégáit figyelte, aztán szaladt hozzám jelenteni, hogy az egyik telefonon beszélt munka közben, a másiknak a tabletjén ment egy film, miközben áthúzta az ágyneműt. Többször elmondtam neki, hogy amíg a szobákat gyorsan, tökéletesen rendbe teszik, nem érdekel, hogy munka közben telefonálnak, énekelnek vagy a Hattyúk tavát táncolják el. Na, ki volt az egyetlen, aki után koszos/rendetlen maradt a szoba? Hát persze hogy a vamzer.
máj. 16. 23:24
 18/22 anonim ***** válasza:
36%
Igazi kommunista házmester-típus lehetsz, pubi🤭😂
máj. 17. 12:01
 19/22 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező jól eltünt, szét lett oltva! :D
máj. 17. 13:17
 20/22 anonim ***** válasza:
4%

Duke,

Ilyen az, amikor a fogyatékos rosszindulattal és arroganciával van "megáldva"😂

máj. 17. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!