Miért nem büntették meg azért mert Home Office alatt vásárolgatott a kollégám?
Szabadnaposként láttam meg a plázában, miközben Ő neki elvileg otthon kellett volna dolgoznia, jeleztem a vezetőnknek, aki csak annyit mondott, hogy az az ember csinálja viszi a hátán a legtöbb dolgot, mindent hibátlanul, precízen, bőven a határidő előtt csinál meg, és minden megkeresésre szinte azonnal reagál, ezért ameddig ez így megy Őt az sem érdekli, ha a szabadidejében ördögűzést gyakorol.
Gondoltam rá, hogy feljebb eszkalálom ezt a problémát, mivel pont az ilyen magatartás miatt vezetik ki egyre több helyről a Home Office lehetőséget.
Engem nem érdekel ha valaki nem dolgozik de otthon filmezik, de ne szarjon ennyire bele a szabályokba.
Én a főnök helyében ezek után komolyan rádszállnék, pl. hogy hol tartózkodsz home office alatt...
utálom a spicliket, és a főnökötök meg nagyon normálisan reagált.
Engem is zavarna, HA nem fejezné be a munkát, hátráltatná a többieket stb stb.
De itt nem ez a helyzet. Akkor meg egyrészt mi közöd hozzá, másrészt mit várnál még? Dolgozzon még ennél is többet, extra melót is vállaljon be, mert az ő tempója gyorsabb? És ez hol lenne igazságos, miért kéne neki többet güriznie ugyanazért a fizetésért, csak azért, mert gyorsabb? Ha meg ugyanannyi munka után nem a plázában van, hanem otthon nyomkodja a Fészbukot vagy pucolja a wc-t, vagy rotyogtatja a marhapörit, az neked miért jobb? Ja arról nem tudsz…
Duke,
Ilyen az, amikor a fogyatékos rosszindulattal és arroganciával van "megáldva"😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!