Csak az én gyáramban ilyenek a férfiak?
Mindig hallani, hogy nőkkel nem jó dolgozni, mert kibeszélnek és áskálódnak a hátad mögött, rosszindulatú kígyó az összes stb és, hogy férfiakkal jobb dolgozni.
Én így lassan 3 év gyár után azt veszem észre, hogy a férfiak is ugyanolyan áskálódó, kétszínű, rosszindulatú patkányok, akik nem bírnak a saját dolgukkal foglalkozni, mint aminek a nőket elszokták mondani. Most ez ilyen speciális eset, hogy kifogtam ezeket vagy máshol is ez van?
22/f vagyok, első melóhelyem, szóval nagy tapasztalom nincsen ilyen téren.
A tanulással mindig is problémám volt, főleg hogy nem érdekel/érdekelt semmi, érettségi nagy részét is abból a tudásból csináltam meg anno, amit órán összeszedtem.
A gyár nekem ideális közeg munkaszempontjából, mert nem kell megerőltetnem magamat sem szellemileg, sem fizikálisan.
A gyár nem embernek való és kicsinál. Hallgass az elsőre!
Nyilván xar hely rosszul hat az ottani dolgozókra és egymáson vezetik le a feszkót, ezért kell onnan mielőbb tovább lépni, amíg még megteheted és akkor majd nem kell ilyen emberekkel dolgoznod, mert találhatsz kulturáltabbakat is. Nem biztos, de akkor esélyed lesz rá. Ne vedd el hát magadtól!
"érettségi nagy részét is abból a tudásból csináltam meg anno, amit órán összeszedtem."
Kérdező!
Tisztában vagy azzal, hogy mit írtál?!
Mert pontosan ezzel bizonyítottad be, hogy tanulás nélkül, könnyedén menne neked, ha hajlandó lennél "megerőltetni magad" a fejlődésért.
6-os: és szerinted érdekel valakit, hogy hányas?!
Ma már sok egyetemre minimum pont sincs meghatározva, szóval ha nem valami top szakra mész, akkor bekerülhetsz és lehet olyan melóhelyed is, ahová csak egy bármilyen diploma a feltétel. Persze diplomások közt is akad bunkó, de azért kár lenne a fiatalságodat egy gyárban rohasztani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!