Csak az én gyáramban ilyenek a férfiak?
Mindig hallani, hogy nőkkel nem jó dolgozni, mert kibeszélnek és áskálódnak a hátad mögött, rosszindulatú kígyó az összes stb és, hogy férfiakkal jobb dolgozni.
Én így lassan 3 év gyár után azt veszem észre, hogy a férfiak is ugyanolyan áskálódó, kétszínű, rosszindulatú patkányok, akik nem bírnak a saját dolgukkal foglalkozni, mint aminek a nőket elszokták mondani. Most ez ilyen speciális eset, hogy kifogtam ezeket vagy máshol is ez van?
22/f vagyok, első melóhelyem, szóval nagy tapasztalom nincsen ilyen téren.
Nem, a férfiak is ilyenek tényleg, azért kevésbé feltűnő, mert ők sokszor gyakrabban hülyéskednek, poénkodnak, nők meg ha nincs épp dráma, akkor kussolnak, így könnyebb azt gondolni, hogy a férfiak jobb fejek, mert velük legalább lehet hülyülni is, de egyébként nincs különbség ilyen téren.
De egyébként lehet találni jó munkahelyeket, én egy kis létszámú raktárban dolgozom, tök jó fej és normális mindenki, gyárban sosem voltam, szerintem az ilyen monoton helyeken eleve jellemzőbb, mert valamivel muszáj szórakoztatniuk magukat + ha a szar a fizetés eleve fásultabb, bunkóbb az ember.
"az én gyáramban"
22 évesen már van saját Gyárad? Én ennek a te helyedben inkább örülnék, mint majom a farkának. 😃
Szerintem több férfi egy helyen rosszabb, mint több nő. 25 éves nőként én is ugyanazt tapasztaltam meg, mint te. Több gyárban is dolgoztam. Volt ahol huzamosabb, volt ahol rövedebb ideig, de az általános vékeményem ugyanaz maradt. Ahol sok férfi van, nemszabad ott dolgozni. Beképzeltek, hangosak, pletykásak. Szemetebbek, mint akármelyik nő. Áskálódnak, nyalnak a főnöknek. Ráadásul ha nő lennél, azt is megélnéd milyen perverz, nyomulós, tiszteletlen marha a többsége.
Én úgy gondolom, az a legjobb mikor a nemek kb egyenlő arányban oszlanak el, vagy az is megfelelő, ha valamovel több a nő. Olyankor jobb a légkör.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!