Miért akar mindig hazavinni kocsival, ha nem is esik útba, sőt nagyobb kitérő ez neki? L
Figyelt kérdés
2024. ápr. 21. 14:24
11/28 anonim válasza:
Nekem elég gyanús lenne,ha mindig hazaakarna vinni.Nem hiszem,hogy itt egyszerű ismerkedésről lenne szó,akkor értene a szóból,hogy nem akarod,hogy elvigyen.Ha ennyire betegesen ragaszkodik hozzá,hogy elvigyen,az már rég nem jó...
14/28 anonim válasza:
11-es miért képzelsz bele ilyeneket? A kérdező egy szóval sem mondta, hogy elutasította volna az illetőt.
15/28 anonim válasza:
Be akarja vinni a lompost a málnásba.
16/28 anonim válasza:
Útközben meg akar állni egy félreeső helyen, és ki akarja szaggatni az orrszőrödet szálanként.
17/28 anonim válasza:
Kérdező, leírhatnád kicsit a részleteket is, hogy értelmesebb válaszokat tudjunk adni.
18/28 anonim válasza:
Szerintem teszteli az autót, hogy ha benne ülsz, akkor mennyit tol 100-on.
19/28 A kérdező kommentje:
Nem rabolt el, ezt megerősítem.🙃
2024. ápr. 21. 16:08
20/28 anonim válasza:
"A kérdező egy szóval sem mondta, hogy elutasította volna az illetőt."
Azt se mondta,hogy elfogadta...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!