Miért akar mindig hazavinni kocsival, ha nem is esik útba, sőt nagyobb kitérő ez neki? L
"Azt se mondta,hogy elfogadta..."
De én nem is kezdtem el fantáziálni, hogy "már össze is házasodtak" meg semmi hasonlót. Annyit tudunk, hogy, már többször felajánlotta, hogy hazaviszi.
Nem tudjuk, hogy:
- elfogadta-e a kérdező
- tetszik-e munkatársának a kérdező
- tetszik-e a kérdezőnek a munkatársa
- kedvességből teszi-e
- hátsó szándékkal teszi-e
- illedelmességből teszi-e
- lelkiismeretfurdalásból teszi-e
- túlkompenzál-e valamit.
Igazából nem tudunk semmi hasznosat mondani, mert nem ismerjük a kontextust.
Ahogy írom, kérdező, le kellene írnod a részleteket. Kicsoda az illető? Síma munkatársad vagy esetleg rangban fölötted dolgozik? Milyen a viszonyotok a munkahelyen? Szoktatok beszélgetni napközben? Kedveled őt vagy viszolyogsz tőle? Tartasz attól, hogy akar tőled valamit vagy pedig reménykedsz benne?
Pusztán a kérdésedből kb. 0 infó jön le, így nehéz érdemi választ adni.
🫶 jól van na, csak vicceltem az elrablást illetőleg.. de igazából sejtettem, hogy nem ez a cél.
Lehet amúgy bejössz neki.. gyanítom.. vagy szeret vezetni. Végülis ez is lehet. Vagy csak barátkozna... Ha nem valami ork az ember akkor esetleg egyszer mondj igent és kiderül mi a terve veled.
Az szívás. Ukrán nők lazán lefekszenek bárkivel, aki kényelmes életkörülményeket biztosít nekik. Mondjuk a magyar nők is. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!