Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért akar mindig hazavinni...

Miért akar mindig hazavinni kocsival, ha nem is esik útba, sőt nagyobb kitérő ez neki? L

Figyelt kérdés
2024. ápr. 21. 14:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én amondó vagyok, hogy kérdezzük meg Fásy Zsülikét.
2024. ápr. 21. 16:14
 22/28 anonim ***** válasza:
44%

"Azt se mondta,hogy elfogadta..."

De én nem is kezdtem el fantáziálni, hogy "már össze is házasodtak" meg semmi hasonlót. Annyit tudunk, hogy, már többször felajánlotta, hogy hazaviszi.

Nem tudjuk, hogy:

- elfogadta-e a kérdező

- tetszik-e munkatársának a kérdező

- tetszik-e a kérdezőnek a munkatársa

- kedvességből teszi-e

- hátsó szándékkal teszi-e

- illedelmességből teszi-e

- lelkiismeretfurdalásból teszi-e

- túlkompenzál-e valamit.

Igazából nem tudunk semmi hasznosat mondani, mert nem ismerjük a kontextust.

2024. ápr. 21. 16:22
 23/28 anonim ***** válasza:

Ahogy írom, kérdező, le kellene írnod a részleteket. Kicsoda az illető? Síma munkatársad vagy esetleg rangban fölötted dolgozik? Milyen a viszonyotok a munkahelyen? Szoktatok beszélgetni napközben? Kedveled őt vagy viszolyogsz tőle? Tartasz attól, hogy akar tőled valamit vagy pedig reménykedsz benne?

Pusztán a kérdésedből kb. 0 infó jön le, így nehéz érdemi választ adni.

2024. ápr. 21. 17:33
 24/28 anonim ***** válasza:
De ha már nem jön be neked, akkor miért fogadod el mindig a fuvart? Milyen autó egyébként? Jönnek-e fura zajok váltóbók vagy futóműtől?
2024. ápr. 21. 18:38
 25/28 Darius- ***** válasza:
Valóban nem írtad le a részleteket vele kapcsolatban. Számtalan oka lehet. A már leírtakon kívül lehet még az, hogy mástól akar valamit, aki nálatok él. Ha bemegy a házba!
2024. ápr. 21. 21:24
 26/28 anonim ***** válasza:

🫶 jól van na, csak vicceltem az elrablást illetőleg.. de igazából sejtettem, hogy nem ez a cél.

Lehet amúgy bejössz neki.. gyanítom.. vagy szeret vezetni. Végülis ez is lehet. Vagy csak barátkozna... Ha nem valami ork az ember akkor esetleg egyszer mondj igent és kiderül mi a terve veled.

2024. ápr. 21. 22:00
 27/28 anonim ***** válasza:
Exemet is mindig hazafuvarozták a kolléga urak, később kiderült, hogy ex asszonykám előszeretettel alá is feküdt egyik-másik kollégájának. 🙃 Mondjuk mit vártam, ukrán a csajszi, szép, simán az ujja köré csavart bárkit. Neki sosem kellett gyalogolni, az, hogy nekem nem volt autóm, hát magamra vessek.
2024. ápr. 22. 09:05
 28/28 anonim ***** válasza:

Az szívás. Ukrán nők lazán lefekszenek bárkivel, aki kényelmes életkörülményeket biztosít nekik. Mondjuk a magyar nők is. 😂

2024. ápr. 22. 09:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!