Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet valaki HR-es, ha...

Hogy lehet valaki HR-es, ha még minimális felhasználói szinten sem ért az IThez?

Figyelt kérdés
Gyárban dolgozom egyszerű melósként, összesen kb 650 alkalmazott van. A HRes az irodafestés után engem kért meg, hogy dugjam vissza a pcbe a kábeleket (usb billentyűzet, HDMI stb) mert az sem tudja, hogy mi hová megy. Aztán egy másik alkalommal új telót vett, és nem tudott bejelentkezni a gmail fiókjába, és akkor is hozzám jött, mert elfelejtette a jelszavát.

tegnap 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak te vagy még kisfiú és nem esett le neked hogy ismerkedni próbál veled :)))
tegnap 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Oh, vidáman. Nem akar több gondot okozni azzal, hogy valamit rosszul csinál, ezért inkább megkér mást. Ezzel nincs gond. Az e-mail fiókba belépés már tényleg inkább a vicces kategória, de nekem konkrétan van olyan ismerősöm, aki orvosigazgató volt egy kórházban évekig, és egyszer megkért rá, hogy segítsek már neki a wifire csatlakozni az új gépével. Azóta nem lepődök meg semmin.
tegnap 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétele a HR szakmának, hogy elvégezze a rendszergazdai feladatokat...
tegnap 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem jobban zavarnak azok, akik egész nap gép előtt ülve dolgoznak, és nem tudnak értelmes sebességgel gépelni. Vagy aki ugyanazt a programot használja 10 éve, és egérrel szórakozik billentyűparancsok helyett...
ma 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!