Az miért van hogy a csirkemell "belső csík" minimális hőhatásra is perceken belül kész, de ha egy egész lett felhasználva az sokkal keményebb és időigényesebb?
Figyelt kérdés
aug. 16. 21:55
2/5 anonim válasza:
Könyörgök: az ételek főzési ideje függ a méretüktől!
3/5 anonim válasza:
Egy egész csirke a tollai miatt csak nehezen melegszik.
4/5 anonim válasza:
Lágyabb,puhább az összetétele.
Gondolom a csirkemell szív részére gondolsz.
5/5 anonim válasza:
ez a kérdés mintha valami más nyelvről lenne automatafordítva
az LLM AI dolgozik már megint...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!