Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az miért van hogy a csirkemell...

Az miért van hogy a csirkemell "belső csík" minimális hőhatásra is perceken belül kész, de ha egy egész lett felhasználva az sokkal keményebb és időigényesebb?

Figyelt kérdés
aug. 16. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Mert nem melegszik az olyan gyorsan.
aug. 16. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Könyörgök: az ételek főzési ideje függ a méretüktől!
aug. 16. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Egy egész csirke a tollai miatt csak nehezen melegszik.
aug. 16. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Lágyabb,puhább az összetétele.

Gondolom a csirkemell szív részére gondolsz.

aug. 17. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
17%

ez a kérdés mintha valami más nyelvről lenne automatafordítva

az LLM AI dolgozik már megint...?

aug. 17. 09:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!