Váltanom kéne munkahelyet?
Tulajdonképpen nem rossz a munkám, vagyis egészen tűrhető, csupán lelkileg nagyon leszívja az energiáim.
2 éve dolgozom egy gyorsétteremben ahol csak most akarnak előléptetni, miután kidolgoztam magam teljesen.
Összeségében elfáradtam, meg ha be kell menjek annyira dühös leszel, hogy valami hihetetlen. Folyamatosan gyomoridegem van, amikor be kell menjek dolgozni.
Plusz szerintem az se fer, hogy az egyik diákot nálunk már hamarabb előléptették, mint engem. Lehet nem kellene zavarjon, ugyanakkor a lány fele annyit se dolgozott mint én.
És sajnos kezd odáig fajulni számomra a dolog, hogy kezedem elhanyagolni magam is, mert nincs kedvem semmihez.
Ezért aztán a váltáson gondolkodom.
Nem konkrétan a kezdésének az időpontja zavar,hanem áll és néz ki a fejéből ahelyett, hogy amikor segítségre lenne szükség csak áll és beszélget.
És az ilyen kap vezetői pozíciót.
Az előléptetés nem az évek függvénye, hanem a teljesítményé. Ebben a megközelítésben, azon kellene gondolkoznod, miben volt ennyivel jobb nálad...
Másik oldalról viszont, a gyomorideg és a "nem rossz, egész tűrhető" nem lehet egyszerre. szóval váltani kellene. MOndjuk az jó kérdés, hogy innen, így hova. Mihez értesz, hány nyelvet és milyen szinten beszélsz?
Sziasztok
Köszönöm a sok tippet!
Igazából vendéglátást tanultam világ életemben, így valószínűleg azzal fogok majd foglalkozni.
3 nyelven beszélek:
Magyar
Angol B1-B2
Német A1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!