Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek a munkahelyemen?

Mit tegyek a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

A probléma az hogy egy olyan munkahelyen dolgozon ahol 20-22 en dolgozunk egyszerre szolgalatba.

Na most azt tudni kell sok a nyalis es a fonok eloszeretettel kivetelez veluk. En termeszetesen nem nyalizok ezert kifejezetten ruhell plusz ha olyan van meg is mondon neki az oszintét, nem kertelek.

Na most az a baj egy ideje rengetegszer mocskol engem a hatam mogott és mar olyan szinten idegesit hogy nem tudom meddig birom. Azt tudni kell hogy az urge egy 50 kilos kisgyerek na en meg 100 kilo izom. Az is zavarja tudom h ketszer akkora vagyok. Mindegy a lenyeg az hogy attol.felek h egyszer megfenyegetem.vagy elverem. Mit tegyek hogy fejbe tudatositsam hogy ezt nem lehet?

tegnapelőtt 15:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel.
tegnapelőtt 16:04
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Így igaz.

Mondj fel.

tegnapelőtt 16:44
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Húzz el onnan, minél hamarabb. Ezt úgy nevezik, hogy toxikus környezet. Csak magadnak ártasz vele, ha ott maradsz, és ne hagyd, hogy teljesen leépítsenek lelkileg.
tegnapelőtt 17:18
 4/26 A kérdező kommentje:
Az a baj mincs lehetosegem felmondani. Semmi mas lehetoseg nincs itt a varosba. Mindenki orul hogy van munkaja, raadasul van meg lakashitel illetve itt a 9 honalos gyerek. Nem tehetem meg a csaladdal, igy is masodallasban is dolgozok, hiaba van jo szakmam.
tegnapelőtt 17:26
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor más városokban kell nézelődni. Én például jelenleg 35km távolságból járok be dolgozni, de nemsoká 70 lesz, ha összejön az új munkahelyem. Én is hasonló okok miatt fogok felmondani részben. De persze csak akkor mondok fel, ha az aláírt munkaszerződés a kezemben van. És nyilván idő a közlekedés is, de inkább utazgass napi 1-1,5 órát, mintsem tönkretedd magad.
tegnapelőtt 17:32
 6/26 A kérdező kommentje:

Hogyan tudnam.semlegesen felfogni? Mert amugy elvagyok ott meg tenyleg jo helyem van, de ezt egyszeruen az onerzetem nem tudja feldolgozni.

Hiaba vezeto nem tud kirugni meg nem tud alamtenni meg egyebkent nagy altalanissagba itt kopkod mindenki mindenkire de en valahogy utalom ezt a patkany viselkedest es nem tudom megszokni

tegnapelőtt 17:43
 7/26 A kérdező kommentje:
Szemembe egyebkent semmit nem mond, inkabb kerul.
tegnapelőtt 17:43
 8/26 anonim ***** válasza:
11%

Ha nem akarsz felmondani ülj le vele beszéld meg.

Vagy meló után egy kocsmai invitálas.

Ha ebből sem ért meg kell ruházni.

tegnapelőtt 17:47
 9/26 anonim ***** válasza:
Az ilyen takonygerincűekkel nem tudsz mit kezdeni. Ha le is ülsz vele beszélgetni, simulékony lesz, egyet fog veled érteni. A manipuláció erről szól. És ha neked valami nem tetszik, akkor vagy van egy normális főnököd, akivel valóban meg lehet beszélni, vagy pedig falra hányt borsó.
tegnapelőtt 17:52
 10/26 A kérdező kommentje:

Egyebkent mindenkivel egyetertek. Probaltam vele leulni, mivel minden evben van teljesitmeny ertekeles es egyszer felkerdeztem hogy miert is kaptam annyit amennyit.

Az volt a valasza mert hasrautes szeruen valasztottunk. Persze ez nem igaz en tudom, ez csak duma.

Sajnos egy igazi gerinctelen nyomorult semmirevalo, ezen a munkan kivul semmi nem erdekli, meg a maganeleteben is ezzel foglalkozik. Az is bantja ot ha valakinek nem ez az elete.

Igazabol felnott ember vagyok es tudnom kene kordaban tartani az indulataim, de o mar atlepett arra a szintre hogy alapjaraton kivsit heves vermersekletu vagyok de vele szemben meg már pláne. Mi lenne a logikua dontes ha sem a beszelgetes nem valt be se nem opcio a felmondas. Legyek kozonbos es hagyjam figyelmen kivul hogy mit pofazik? En ezt latom realnek de barmit meghallgatok. Tenyleg iszonyat nehez megkuzdeni azzal h ne vegyem ki az agyát.

tegnapelőtt 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!