Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek a munkahelyemen?

Mit tegyek a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

A probléma az hogy egy olyan munkahelyen dolgozon ahol 20-22 en dolgozunk egyszerre szolgalatba.

Na most azt tudni kell sok a nyalis es a fonok eloszeretettel kivetelez veluk. En termeszetesen nem nyalizok ezert kifejezetten ruhell plusz ha olyan van meg is mondon neki az oszintét, nem kertelek.

Na most az a baj egy ideje rengetegszer mocskol engem a hatam mogott és mar olyan szinten idegesit hogy nem tudom meddig birom. Azt tudni kell hogy az urge egy 50 kilos kisgyerek na en meg 100 kilo izom. Az is zavarja tudom h ketszer akkora vagyok. Mindegy a lenyeg az hogy attol.felek h egyszer megfenyegetem.vagy elverem. Mit tegyek hogy fejbe tudatositsam hogy ezt nem lehet?

tegnapelőtt 15:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Szemlátomást ez neked okozza a legnagyobb problémát. És hiába fordulsz pszichológushoz vagy pszichiáterhez, jobb esetben másik munkahelyet tanácsol, rosszabb esetben meg rászoktat a nyugtatókra, és akkor leszedálva viselheted el a főnököd baromságait, mellé meg kapsz egy jó kis függőséget is. Biztosan ezt akarod? Ezt nem fogod bírni mentálisan, és ez a magánéletedre is ki fog hatni idővel, tönkremehet a családod, lelki beteg lehet a gyerekedből is. Szedd össze magad, és keress máshol munkát. Ha 40 km-el odébb, akkor ott. Ha kényelmetlenebb, mint a mostani, akkor az. De nem éri meg beledögleni semmibe. Legfeljebb a szerelembe.
tegnapelőtt 19:21
 12/26 A kérdező kommentje:

11. Azert ennyire nem tragikus szegyelnem ha egy ilyen kis nyomorult igy kitudna mentalisan csinalni 🤣

Annyi tenylsg hogy az en onuralmam keves vagy rossz a felfogasom es egyszeruen lekene szarni a velemenyet?

tegnapelőtt 20:32
 13/26 anonim ***** válasza:
#12 Hidd el, hogy ez egy komoly probléma, és tudjuk, hogy megvan a saját egod is. Ha képes lennél egyszerűen leszarni a véleményét, fel sem tetted volna ezt a kérdést.
tegnapelőtt 20:43
 14/26 A kérdező kommentje:
Hat nem az egoval van a bak inkabb az zavar hogy egy pofonos senkihazi ember ugat erted ilyen 0 respect a koma. Aztan na most türd el mert mast nem tudsz. Inkabb ilyen rohadtul bosszanto ez, foleg mikor visszahallok valamit na akkor meg felszalad a pumpam
tegnapelőtt 21:10
 15/26 anonim ***** válasza:
Épp ezért mondam azt, hogy te nem vagy képes leszarni, mert nem olyan a jellemed. És ha az elfojtott frusztráció egyszer kitör, annak súlyos következményei lehetnek, szerintem azt ne várd meg.
tegnapelőtt 21:14
 16/26 anonim ***** válasza:
Izomagyú agresszív tahóknak tisztelet? Jó vicc.
tegnapelőtt 22:20
 17/26 anonim ***** válasza:
#16 Ezzel nem sokat segítesz rajta.
tegnapelőtt 22:27
 18/26 anonim ***** válasza:
A fajtájának a pszichiáter tud segíteni, nem más. Ahogy azt ajánlották már.
tegnapelőtt 22:31
 19/26 anonim ***** válasza:
#18 Attól függetlenül az is sokkal többet segít rajta, ha normális emberként kezeled, normálisan szólsz hozzá. Az ilyen megjegyzéseket látszólag kineveti, belül meg fokozódik a frusztrációja. Az senkinek nem jó, legfeljebb a kis egodnak, hogy bele tudtál rúgni egy földön fekvő emberbe. Ügyes vagy!
tegnapelőtt 22:42
 20/26 A kérdező kommentje:
Messze allok az izomagyu tahotol. En inkabb azt a tiszteletet varom el amit en adok. Csak szar mikor nincs meg ez az oda vissza dolog es ra vagy kenyszerulve arra hogy ezt elturd egy olyan embertol aki ha normalis lenne se biztos hogy megerdemelné a tiszteletet mert semmit nem tett le azon kivul az asztalra hogy jokor volt jo helyen es pedalozott a fonokoknel hogy o is az lehessen.
tegnap 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!