Mivel lehetne azt elérni, hogy a munkahelyemen dolgozó nénik ne jöjjenek közel hozzám, vagy tegyék fel a maszkot, ha közel jönnek?
A "nénik" nagyobb veszélynek vannak kitéve a közeledben, mint te vagy a hozzád hasonló tinilányok, mert ti csak terjesztik a vírust.
A "nénik" viszont belehalhatnak".
Ééérteeed?
Kérdező!
Rajtad van munka közben maszk, gumikesztyű és ott a fertőtlenítőspray is az asztalodon?
Legyen nálad egy két méteres bot. Vedd körül az íróasztalod villanypásztorral. Kezdj el hisztérikusan sikolozni, ha közelednek. Köpködj pontosan, messziről rájuk. Aknásítsd el a környezetedet. Tarts kutyát láncon.
vagy
Megkéred őket a szabályok betartására.
Tudom, hogy ez csak kötekedés a részemről, és ne haragudj érte, de mégis hány éves vagy?
Én kisgyerekként használtam a "néni" meg a "bácsi" szót.
Felnőtt ember felnőtt embert nem "nénizz" le.
Inkább a "hölgy", esetleg a "nő" szót illik használni, ha fiatal, akkor belefér a "csaj" is. De semmiképp nem "néni".
Egyébként tényleg nem tudsz sok mindent tenni ellene. Ha amúgy rajtad van maszk, akkor megkérheted őket, hogy vegyék fel ők is, amikor a közeledben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!