Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy állítsam le magamról a...

Hogy állítsam le magamról a kollégát aki kipécézett?

Figyelt kérdés

2honapja dolgozom diákként egy új helyen. Van egy nagydarab csaj, aki sima dolgozo(nem vezető), tehát ugyanolyan szinten van mint en csak más ceg utalja a fizetesunket🤷🏼‍♀️ úgy érzem kinézett maganak valamiért. Feladatokra kér meg, amik amúgy is a dolgom, es megcsinalnam csak még nem jutottam el odáig. Ilyenkor udvariasan momdom, hogy persze. (Mivel amugy is elvegeznem)

Folyton bamul, de ilyen meregetoen.

A tobbi diakot direkt keri magához segitonek, csak engem nem. Mintha ki akarna kozositeni. Nap vegen MINDENKIT megolel elottem, nekem egy szia-t se mond. Nem akartam szembemenni vele, ne legyen konfliktusom mar az elejen. De eleg bosszanto, hogyan allitsam le pataria nélkül?

2024. febr. 26. 09:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Minek ölelgetni? ha ilyen suttyó tarkónfosod, ha szembefordul meg kirakod a brét, vagy ha csaj vagy, adsz neki arconvágod egy műbrével.

Mjad később rájössz, egy munkahely nem a dedó. Vissza kell ütni.

2024. febr. 26. 14:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is tapasztalom és másoktól is hallom ezt a dolgot. Nem tudom hogy mi az oka, de tényleg csak ezek az ocsmány godzillák szemétkednek mindenkivel.
2024. márc. 7. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!