Hogy állítsam le magamról a kollégát aki kipécézett?
2honapja dolgozom diákként egy új helyen. Van egy nagydarab csaj, aki sima dolgozo(nem vezető), tehát ugyanolyan szinten van mint en csak más ceg utalja a fizetesunket🤷🏼♀️ úgy érzem kinézett maganak valamiért. Feladatokra kér meg, amik amúgy is a dolgom, es megcsinalnam csak még nem jutottam el odáig. Ilyenkor udvariasan momdom, hogy persze. (Mivel amugy is elvegeznem)
Folyton bamul, de ilyen meregetoen.
A tobbi diakot direkt keri magához segitonek, csak engem nem. Mintha ki akarna kozositeni. Nap vegen MINDENKIT megolel elottem, nekem egy szia-t se mond. Nem akartam szembemenni vele, ne legyen konfliktusom mar az elejen. De eleg bosszanto, hogyan allitsam le pataria nélkül?
1: korabbi tapasztalataim alapjan az ilyen tagadja, h baja van veled, ha felteszed neki a kerdest..
2-es, 3-as haha..
4: enis erre gondoltam, mert amugy is tini lany modjara viselkedik 30 eves létére. De sosem ertettem az ilyet... Tetszik neki egy kollegank? Vagy mit erdekli, h a kolleganoi hogy neznek ki🥲
Csak mosolyogj nagyokat, és köszönj mindenkinek hangosan, széles vigyorral, lássa, hogy te boldog vagy. A boldogságod bosszantja a legjobban ezt a típust, de te csak legyél minden körülmény között pozitív.
Legyen neked is "bandád" hívd el őket munka után közös kiruccanásra a csaj füle hallatára.
Meg fog pukkadni.
szolsz a fönökönek, hogy mobbingol a csaj es beszeljen vele, kb ennyi...
vagy egyszerüen csak ignorälod
A négyessel értek egyet!
A szépséged és a kisugárzásod miatt "féltékeny" rád!Ki fog csinálni elöbb-utóbb sajnos...A megoldás: Neked kell rájönni, hogy mi a gyengéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!