Bajos szomszéd, aki kipécézett?
Egy kis házban lakunk; fél éve költöztem ide, de periodikusan ki vagyok pécezve. Lakik itt egy furcsa nő is, aki mindenkivel akar barátkozni, mindenkiről akar mindent tudni, aztán az infókkal visszaél, mert köp a főbérlőnek. Amikor valaki folyamat nyitva hagyta a kapu ajtaját, ez a nő cetlit ragasztott ki, a nevemmel ellátva, hogy ne hagyjam nyitva a kaput. Nem vettem fel, így leszedtem a cetlit és félre raktam. Legközelebb is kitette ugyan ezt a cetlit, csak a nevem kihúzta róla... Valaki másfél hete dohányzott itt, és állt a füst a lépcsőházban. Rá néhány napra ez a nő, megkérdezte, tőlem, mellékesen és kedvesen, hogy dohányzom-e a lakásban. Mondtam, hogy nem, (tekintve hogy csak az utcán gyújtokrá, amihez meg senkinek semmi köze). A minap fültanúja voltam annak, hogy engem szid, meg utálja a hazugokat, magyarán utál engem, mert azt "hazudtam" nem dohányzom a lakásban. Az a gond, hogy kavarja a szart a hátam mögött, és hergeli a szomszédokat folyamat ellenem, plusz beakarja vonni a főbérlőt. Kérdésem az, hogy 1. Mit tennél a helyemben? 2. Szóljak a főberlonek?
Nem tudom ignorálni, ez tényleg egy kis ház...
Ingatlaniroda adja ki az egész házat, de mindegy.
...ne előzzem meg? Ez úgy tarthatatlan, meg minimum fél évet itt kell laknom.
Mi van ha szól az ingatlairodnának.
Valószínűleg lefogják sz-rni, mert olyan embernek tűnik, aki havonta ír emailt hasonló ügyekben.
Ha mégis foglalkoznak vele elmondod a te oldalatad és úgy sem fognak semmit sem csinálni.
Csak hagyd békén. Úgy sem ott akarsz megöregedni.
Amúgy tökéletes alkalom a leszokásra. Egészségtelen, sokba kerül és időigényes.
Plusz extra fejfájást okoz a nő miatt :D
Az ilyen ember csak azért csinálja,hogy becsülete legyen a főbérlővel szemben,de inkább csak kellemetlen helyzetben hozza magát.
Bizonyíték nélkül semmire nem megy,csak max még jobban hülyének nézeti magát, bizonyíték ellened úgysem lessz,ha nem dohányzol a tiltott helyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!