Ha a szomszéd kislányok nem köszönnek... Én vagyok a csúnya bácsi, aki mellé egy éve beköltözött egy család, 10-13 éves kislányokkal és 90m közös kerítéssel. A kisebb néha NEM FOGADJA a köszönésemet, a nagyobb soha. Nézzem őket levegőnek én is?
Hasonló helyzetben vagyok, csak én nő vagyok. A család alig egy éve költözött ide, 3 gyerek. A legnagyobb olyan 15 éves, lány, ő jófej, mondjuk nem szoktunk beszélgetni, de még ha a városban találkozunk is, akkor is hangosan előre köszön.
A két kisebb fiú, 9-10 évesek, gyakorlatilag ignorálnak. Mondjuk ők amúgy is furák. A ház L alakú 3 lakással, középen közös kert. Nyáron az anyjuk oda teregetett ki, igazából csak azon a teregető-állványon, amit kb. 3 másodperc bevinni ruhástól még egy gyereknek is. Pont kint dohányoztam, amikor elkezdett csepegni az eső, rendes voltam, becsöngettem hozzájuk. Az egyik fiú nyitotta ki, mondtam neki, hogy esik, vigyék be a ruhákat. Annyi volt a reakciója, hogy "anyu mindjárt hazaér".
Igaz, ez Svájc, itt a gyerekeket annyira nem vonják be a házimunkába, de hogy valaki 10 évesen így reagál, az nekem nagyon fura.
Én már rég elengedtem a dolgot, csak akkor beszélek velük, amikor kimegyek lebaszni őket, hogy ne direktbe az én ajtómnak rúgják a labdát már harmincadjára ebben az öt percben. Pedig a szülők normálisak.
Nekem gyerekkent par evvel idosebb szomszedaim voltak. Mondhatjuk, h attol fuggot, h visszakoszonnek-e, h milyen buvyi volt rajtuk...
Aztan egy ido utan mar en sem koszontem, mert minek.
Utana meg hallom vissza, h EN milyen bunko vagyok, meg koszonni sem vagyok kepes.😂
Felnottkent koszonok ismerosnek, de ha 2-3 alkalommal nem fogadja, akkor mar en sem erolkodok. Ha veletlenul koszon, akkor fogadom.
Szerintem csak ignorald!
Lehet az is benne van, h kamaszok, tinik, nem tudjak hogyan koszonjenek. De lehet, csak szimplan neveletlen bunkok.
Nem veszem észre, ha ismerősöm gyerekei nem köszönnek, ugyanis nem is hiányzik.
Nem vagyok több köszönésüktől, és elmulasztásától sem kevesebb.
Nekem se köszönnek a szomszéd kölykei. Lesnek mint a birkák, mintha elvárnák hogy a másik köszönjön nekik előre.. Elvégre ők a nagy valakik. Beképzelt kis buz1k.
Én csak vissza lesek feltűnően, általában észreveszik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!