Érdemes szóvá tenni a felső szomszédnak, hogy mindig felébred rá a kisbabánk, akit kint szoktam altatni, amikor ő napközben kimegy rágyújtani az erkélyre, mert közben hangosan telefonál/beszélget? Belső udvarra néz a teraszunk, egyébként csend van.
Nem.
Nem bántásból, de csak mert neked gyereked született, nem fog megállni az élet ettől.
Az, hogy a teraszon altatsz, és ő a teraszon telefonál, nem jogosít fel arra, hogy mindenkit bezárass a lakásba, és meg se mukkanjon senki. Az ő lakása is, neki is joga van élni normálisan.
Ne ess bele, az elvislehetetlen kisbabás nő fogalmába, mert tényleg elviselhetetlen fajta.
Alapvetően azt mondtad, hangosak voltak (számodra), és aztán visszavettek.
Az biztos, ha már minden xarért szólnál, én direkt még hangosabb lennék akkor.
Mások meg hallgatják a gyerek üvöltését, és elfogadják.
Szerintem picit vegyél vissza...mert még rosszabbul is elsülhet.
Szerintem nincs értelme.
Egyrészt az ő terasza,azt csinál amit akar. Telefonál, dohányzik stb
Másrészt azért nekem kissé elgurulna a gyógyszerem ha már vissza veszek abból is ahogy a házamban viselkedek csak azért mert zavarja a szomszédot , de még az erkélyen is kussoljak.
Biztos lesz.arnám ha megkérnél rá.
Vidd ki át utcára sétálni a gyereket.
És a szomszédod tehet panaszt, hogy nem tud aludni a kölyködtől?
(By the way: de jó végre ilyet hallani, hogy nem a kölyök idegesít mást, hanem fordítva történik!)
Úristen, eszedbe ne jusson.
Két gyereket nevelek panelban. Elvárom, hogy mindenki elviseljen minket, cserébe mi is elviselünk mindenkit. Nem szólunk bulizásért, fúrásért, cigizésért, és talán pont ezért nekünk se szólnak a szaladgálásért vagy a sírásért. Mindenki hagyja békén élni a másikat, és boldogabb lesz a világ.
Előző vagyok.
Az én egyik gyerekem is kint aludt mindig, pedig akkor hidegebb volt a tél. Nem kell őket vattába csomagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!