Érdemes szóvá tenni a felső szomszédnak, hogy mindig felébred rá a kisbabánk, akit kint szoktam altatni, amikor ő napközben kimegy rágyújtani az erkélyre, mert közben hangosan telefonál/beszélget? Belső udvarra néz a teraszunk, egyébként csend van.
Mi tavasztól őszig a szomszéd neveletlen unokáit hallgatjuk...
ha jönnének nekem szólni hogy reggel hatkor ne csapnám be a kocsiajtót (muszáj, régi autó) vagy ne dobják fejeseket a medencébe mert hangos, a jó édes szülőanyukájukba küldeném őket vissza, így is nagyon feszült a viszony emiatt. Csak szültél, semmit nem tettél le az asztalra, csihadjál.
Köszönöm a normális válaszokat! Mint írtam, én is szeretném fenntartani a jószomszédi viszonyt, ezért is nem szóltam még nekik. Az ember néha hülyeségeket is megtenne, hogy a gyerekének jó legyen, épp ezért álltam meg gondolkodni, mielőtt szólnék neki. Való igaz, előbb-utóbb ő is hallani fogja a gyereket, mi is halljuk az övét, mi azért szóltunk korábban, mert a fia már tizenéves és üvöltve káromkodik ha gépezik, meg tuccer zenét üvöltet este. Tök udvariasan meg tudtuk beszélni, mint felnőttek, egyet is értett velünk, nem tudták, hogy ennyire lehallatszik, így örült inkább, hogy tudattuk, ahelyett, hogy morogtunk volna rá a háta mögött.
Aki firtatja, hogy télen kint van a gyerek, azt nem értem, nem láttál még házon kívül babakocsit novembertől márciusig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!