Szerintetek normális dolog panelban vasárnap reggel fél 8-kor porszívózni? Illetve bunkóság, amiért szóvá tettem a felső szomszédnak? Lent hosszabban kifejtem, mert fontosak a részletek.
Az én ilyen vén majmok ennyit tudnak.
Ordítani.
Nem véletlenül olyan megkeseredett az összes.
Én biztos feltolnám a hangerőt, jó kis Coro féle zenét.
Az a baj,hogy a reggel 7-9-10 óra egy szürke zóna: nem egyértelmű, hogy ez még nagyon reggelnek számít vagy már napközbeni időnek, amikor lehet "zajongani".
Azzal nem értek egyet, hogy vasárnap ne lehessen porszívózni,más az, ha valaki tiplit fúr a falba, azt valóban le kell korlátozni, de a porszívó azért nem ez a kategória. Ha valaki vidéken lakik, akkor nyáron biztosra veheti, hogy valakinél zúgni fog a fűnyíró, persze ott is megvan az íratlan szabály, hogy lehetőleg ne hajnal 5kor történjen.
Az hülyeség, hogy azért ne szólj nekik, hogy mert ők sem szólnak a fentieknek, ez csak az ő komformista bizonyítványa, illetve szégyellheti magát,hogy nem tud normális választ adni egy kérdésre, csak a kiabálására és a szomszédjaira támaszkodik.
Ezt a kérdést valóban a gondnokkal kell tisztázni,mert egyéni bioritmus ide vagy oda; csak írott szabályokkal lehet rendet tenni ilyen esetekben. Nálunk is van olyan szabály pl., hogy nem szabad használni a szemétledobót este 9 és reggel 7 között.
(1) Normális vagy.
(2) Sajnos tényleg nincs meg a kultúrája annak, hogy szóljunk, ha valami gond van. Simán lehet, hogy valakinek tökmindegy, hánykor porszívózik, csak nem tudja, hogy téged zavar. Szerintem nem normális a szóláson felháborodni, de mások sajnos másképp gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!