Idegesít, ha mondjuk nem tudok tőle aludni, de arról senki nem tehet, ha köhög és arról se, hogy vékony a fal. Úgyhogy a pofánverés vágya téged minősít. Költözz el vagy csináltass hangszigetelést.
2022. febr. 11. 10:02
2/43 Dr.med.habil. Genya válasza:
Nem, házban élek, de speciel téged más hangja, más életbeli hangjai, tehát, hallod hogy porszívózik, szól máshol a TV, mert vékonyak a fala, vagy konkrétan a köhögése zavar?
Mert az lehet mizofónia...
2022. febr. 11. 10:06
3/43 anonim válasza:
Engem idegesít.
De más is.
A szirenázó mentő vagy ha emberek túl hangosan beszélnek körülöttem.
Zavarnak a kocsik is sokszor.
Szuperérzékeny vagyok.
2022. febr. 11. 10:09
4/43 anonim válasza:
Mivel kertes házban lakom, így nem. De a 2. somszédot is idehallom néha, és olyankor aggódom
Ha rossz a hangod, azt nehezebb elviselni, mint mikor valaki meghatározatlan időszakonként, betegségre adja a fejét. Ha új vagy, nem is a saját lakásod, akkor érdemes átgondolni a dolgokat.
2022. febr. 11. 10:16
8/43 anonim válasza:
Lehet viccelődni, tény, hogy van idegesítő köhögés is.
A szomszédaim a folyosóra a konyhaablakom elé állnak ki dohányozni, és az első slukktól krákognak, fulladozva köhögnek. Az egy dolog, hogy szellőztetni nem tudok, de nyilván be is hallatszik.
2022. febr. 11. 10:25
9/43 anonim válasza:
Fingjál trombitába. Revans
2022. febr. 11. 10:28
10/43 anonim válasza:
Nem szándékosan köhög, ha idegesítőnek érzed, akkor sem, és nem normális úgy reagálni, hogy legszívesebben pofán vernéd, ahogy a kérdés kiegészítésében szerepel. Ez nem olyan, mint mikor valaki hangosan hallgatja a tévét éjjel, mert azt tudja befolyásolni, a köhögés más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!